Στη Θεσσαλονίκη σήμερα (31/7) το βράδυ ο Τσαλόφ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Τσάλοφ

i

© Imago

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα (31/7) το βράδυ ο Τσαλόφ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 11:28 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 13.08.2024

Ο Φέντορ Τσαλόφ αναμένεται να έρθει σήμερα το βράδυ (31/7) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο Φέντορ Τσαλόφ έρχεται σήμερα 31/7 στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί αναμένεται να ταξιδέψει στην πόλη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος φορ θα ταξιδέψει οδικώς από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να φτάσει στην πόλη περίπου την ώρα που θα ξεκινάει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Ο λόγος που θα ταξιδέψει οδικώς είναι διότι φέρνει μαζί του πολλά πράγματα για εγκατάσταση, αλλά και σκύλο!

Ξεσηκωμός για ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα – Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κι ευχές για πρόκριση επί του Δικεφάλου (gallery)
CHAMPIONS LEAGUE

17:25 - 30.07.2024

Ξεσηκωμός για ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα – Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κι ευχές για πρόκριση επί του Δικεφάλου (gallery)

Η αποστολή της Μπόρατς Μπάνια Λούκα επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας και άκουσε τις ευχές για πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Έτσι, ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές αναμένονται να πραγματοποιηθούν αύριο 1 Αυγούστου.

«Τρεις αραβικές ομάδες θέλουν τον Εκόνγκ»

Ο Αφρικανός ρεπόρτερ Ολουβασίνα Οκελέγι υποστήριξε ότι τρεις σύλλογοι από την Σαουδική Αραβία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον αρχηγό της εθνικής Νιγηρίας και στόπερ του ΠΑΟΚ Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο δημοσίευμά του ο Αφρικανός ρεπόρτερ, αναφέρει επίσης ότι ο 30χρονος αμυντικός ήταν εντυπωσιακός στην προετοιμασία με τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Ο Εκόνγκ, ο οποίος ήταν ο MVP του περασμένου Κόπα Άφρικα γύρισε τραυματίας στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο κι έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Στην πορεία υπήρχαν αναφορές για κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Δεν προέκυψε κάτι με το τέλος του πρωταθλήματος και ο Εκόνγκ πήγε στη προετοιμασία και στο πρώτο επίσημο ματς σκόραρε κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Σε περίπτωση που έρθει πρόταση από το εξωτερικό και ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις.