Επίσημα στη Βίμποργκ ο Νάσμπεργκ μέχρι το 2027 - Το συγκινητικό αντίο στον ΠΑΟΚ

Επίσημα στη Βίμποργκ ο Νάσμπεργκ μέχρι το 2027 - Το συγκινητικό αντίο στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:12 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 02.09.2024

Ο ΠΑΟΚ και ο σύλλογος της Δανίας ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Νορβηγού στόπερ Ιβάν Νάσμπεργκ.

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στον ΠΑΟΚ.

Όποτε κλήθηκε ήταν αξιοπρεπής, ωστόσο, πλέον αποχωρεί από τον Δικέφαλο και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βίμποργκ.

Ο ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Ιβάν Νάσμπεργκ στη Βίμποργκ.

Ο Νάσμπεργκ ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2022, αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια, σκόραρε δύο γκολ και έγινε ένας από τους Incredibles, κατακτώντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η Βίμποργκ με τη σειρά τους τόνισε: «Η Βίμποργκ υπέγραψε τον Νορβηγό κεντρικό αμυντικό Ιβάν Νάσμπεργκ από τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ. Ο Νάσμπεργκ έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

“Ο Ιβάν είναι ένας ικανός, αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ, τον οποίο παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό. Ήταν σημαντικός γι’ αρκετές σεζόν στη Βαλερένγκα στο νορβηγικό πρωτάθλημα πριν κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ δεν είχε τόσο πολύ χρόνο παιχνιδιού, οπότε τώρα υπάρχει η ευκαιρία να τον φέρουμε.

Είναι ένας τύπος ηγέτη που φέρνει εμπειρία στην ομάδα μας και περιμένουμε να ενσωματωθεί στην ομάδα σχετικά γρήγορα και ανυπομονούμε πολύ να τον δούμε στη Βίμποργκ”, δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής Μαντς Άγκεσεν.

Ο 28χρονος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη νορβηγική Βαλερένγκα, όπου έκανε 152 συμμετοχές για τον σύλλογο, πριν μεταπηδήσει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022. Εκεί είχε 26 αγώνες για τον πρωταθλητή Ελλάδας και αυτή τη σεζόν έχει παίξει έναν μόνο αγώνα στην ελληνική Super League. Νωρίτερα στην καριέρα του, πέρασε επίσης μία σεζόν με τη Βάρμπεργκ BoIS στη Σουηδία.

«Όχι» Σαββίδη σε τεράστια πρόταση της Μπενφίκα για Κωνσταντέλια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:37 - 02.09.2024

«Όχι» Σαββίδη σε τεράστια πρόταση της Μπενφίκα για Κωνσταντέλια

Ο Ιβάν Σαββίδης απέρριψε πρόταση της Μπενφίκα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η οποία έδινε 20 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ. Σε ενδεχόμενη συμφωνία ο Δικέφαλος θα διατηρούσε το 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του «Ντέλια».

“Είναι υπέροχο που επιτέλους βρίσκομαι εδώ και έχω ήδη μια πολύ καλή εντύπωση από τον σύλλογο. Ήταν λίγο μια διαδικασία, αλλά τώρα είμαι επιτέλους παίκτης της Βίμποργκ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ξέρω ότι έρχομαι σε έναν καλό σύλλογο σε ένα δυνατό πρωτάθλημα και είναι μια πρόκληση που πραγματικά ανυπομονώ.

Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν έναν παίκτη που πάντα δίνει τα πάντα για τον σύλλογο και την ομάδα τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Πρέπει να συνεισφέρω με το αμυντικό μου παιχνίδι και την εμπειρία μου και είμαι επίσης ο τύπος του αμυντικού που θέλει να παίζει με την μπάλα, οπότε πιστεύω ότι ταιριάζω καλά με το στυλ παιχνιδιού εδώ”, δήλωσε ο Νάσμπεργκ.

Ο παίκτης θα πάρει τη φανέλα με τον αριθμό 2».

Ο Νορβηγός, παράλληλα, θέλησε ν’ αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ με μήνυμά του στα social media:

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλες τις αναμνήσεις, τις φιλίες και όσα πετύχαμε μαζί ως ομάδα κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων μου εδώ. Έμαθα ότι αυτός ο σύλλογος και η πόλη είναι κάτι το ξεχωριστό και είμαι περήφανος που μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου έναν ΠΑΟΚΑΡΑ.

Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με τόσους πολλούς καλούς και ταλαντούχους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της θητείας μου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, από τον προπονητή, τους βοηθούς, τους προπονητές φυσικής κατάστασης, το ιατρικό επιτελείο, το προσωπικό της ομάδας, τους φιλάθλους, τους εθελοντές και όλους μέσα και γύρω από τον σύλλογο.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο της Τούμπας, ειδικά τη νύχτα που σηκώσαμε μαζί το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Και φυσικά, συμπαίκτες μου, μου επιδείξατε πραγματικά μια πραγματική αδελφοσύνη και αποδείξατε ότι όλα είναι εφικτά όταν δουλεύουμε μαζί. Γι' αυτό, σας είμαι αιώνια ευγνώμων και ο καθένας από εσάς αξίζει μόνο το καλύτερο. Σας ευχαριστώ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!