«Να κάνουμε μία έκπληξη πρώτου μεγέθους κόντρα στον ΠΑΟΚ»

«Να κάνουμε μία έκπληξη πρώτου μεγέθους κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 21:24 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 30.07.2024

Ο Μλάντεν Ζίζοβιτς, τεχνικός της Μπόρατς Μπάνια Λούκα, έδειξε να πιστεύει στην πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 στην Τούμπα και ασφαλώς κρατάει την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το σκορ, βέβαια, δεν εξασφαλίζει τον Δικέφαλο και στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα πιστεύουν στην έκπληξη. Αυτό τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας Μλάντεν Ζίζοβιτς. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελπίζω ότι αύριο θα κάνουμε ένα παρόμοιο ματς με το προηγούμενο, αλλά με ένα λίγο διαφορετικό αποτέλεσμα. Υπό αυτό το πρίσμα δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είχε συμβεί. Είναι πολύ σημαντικό το ότι κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά από εμάς τα όνειρά μας, την ελπίδα, την πίστη, την θέληση και μαζί και το πείσμα να θες να ανταγωνιστείς έναν μεγάλο σύλλογο.

Είναι το φαβορί σε αυτά τα δύο παιχνίδια, αλλά το θέλαμε και το πετύχαμε να είμαστε ζωντανοί και αύριο στον “ναό” μας θα δείξουμε ακόμη περισσότερα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία έκπληξη πρώτου μεγέθους, αποκλείοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας».

Για την κατάσταση στην ομάδα του: «Υπάρχει μία φανταστική ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα, αλλά υπάρχει και ο ρεαλισμός ότι πρέπει να πατάμε με τα δύο πόδια στο έδαφος, ακόμη και αν στην πόλη υπάρχει μία γενικευμένη ευφορία. Δεν την θέλουμε αυτή την ευφορία την δεδομένη στιγμή στα αποδυτήρια, όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες και την ποιότητα των αντιπάλων μας.

Θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε την αφοσίωση και την πίστη σε ένα καλό αποτέλεσμα και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και αυτό μας ικανοποιεί. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε βελτίωση στην φόρμα και την ποιότητά μας, από βδομάδα σε βδομάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο αν συνυπολογίσουμε τις αλλαγές στο ρόστερ και το τεχνικό τιμ».

Ξεσηκωμός για ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα – Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κι ευχές για πρόκριση επί του Δικεφάλου (gallery)
CHAMPIONS LEAGUE

17:25 - 30.07.2024

Ξεσηκωμός για ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα – Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κι ευχές για πρόκριση επί του Δικεφάλου (gallery)

Η αποστολή της Μπόρατς Μπάνια Λούκα επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας και άκουσε τις ευχές για πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε τα ποιοτικά σημεία τους και μπορούμε να αναλύσουμε και να δουλέψουμε πάνω σε ορισμένα στοιχεία, αλλά όταν έρχονται τα παιχνίδια κάποια λάθη συμβαίνουν ή δεν έρχονται ποτέ.

Στο πρώτο ματς η έλλειψη συγκέντρωσης μας κόστισε δύο γκολ. Αυτό που είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, χωρίς δώρα αν θέλουμε να περάσουμε. Αν είναι καλύτεροι και μας ξεπεράσουν, θα τους δώσουμε το χέρι…».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!