Στην Σαουδική Αραβία για την Αλ Καλούντ ο Εκόνγκ

Εκόνγκ - Σαμάτα

i

© Intime

Στην Σαουδική Αραβία για την Αλ Καλούντ ο Εκόνγκ

Κώστας Τόπας 13:02 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον εκπρόσωπό του βρίσκεται ο Ουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Καλούντ.

Νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους μεταξύ ΠΑΟΚ και Ουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ. Η μεταγραφή του Νιγηριανού στόπερ στην Αλ Καλούντ βρισκόταν στο τελικό της στάδιο και υπήρχε η πεποίθηση ότι απλά θα παραμείνει μέχρι τη ρεβάνς κόντρα στη Μάλμε.

Τελικά οι εξελίξεις έτρεξαν άμεσα καθώς ο Εκόνγκ αποχώρησε από το «ασπρόμαυρο» ρόστερ και πλέον είναι έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Εκόνγκ ταξιδεύει στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον εκπρόσωπό του για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Καλούντ.

Ο Νιγηριανός στόπερ πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις με τα «ασπρόμαυρα», έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ θα λάβει για αυτή τη μεταγραφή περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και πλέον βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση στόπερ με τον Βάνια Ντρκούσιτς να είναι στην κορυφή της λίστας του Δικεφάλου.

Από την πλευρά του ο Εκόνγκ, ο οποίος ήταν ο MVP του περασμένου Copa Africa γύρισε τραυματίας στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο κι έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Στην πορεία υπήρχαν αναφορές για κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Δεν προέκυψε κάτι με το τέλος του πρωταθλήματος και ο Εκόνγκ πήγε στη προετοιμασία και στο πρώτο επίσημο ματς σκόραρε κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!