Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ομάρ Κόλεϊ (vid)

Ομάρ Κόλεϊ

i

©Sportal

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ομάρ Κόλεϊ (vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 10:03 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 31.08.2024

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε τελικά το πρωί του Σαββάτου (31/08) ο Ομάρ Κόλεϊ.

H πολυαναμενόμενη άφιξη του Ομάρ Κόλεϊ είναι γεγονός. Ο κεντρικός αμυντικός από τη Γκάμπια αφού έχασε την πτήση του την Παρασκευή (30/08), τελικά «πάτησε» Θεσσαλονίκη το Σάββατο (31/08) λίγο μετά τις 08:40, προκειμένου να αποτελέσει την ένατη μεταγραφική απόκτηση του ΠΑΟΚ.

Ο Κόλεϊ αφού έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη συνέχεια θα μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό με το υπόλοιπο γκρουπ.

Ο Κόλεϊ είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός με σημαντική θητεία στη Serie A, καθώς έχει γράψει 136 συμμετοχές με τη Σαμπντόρια, ενώ και το πέρασμα του από το Βέλγιο και την Γκενκ ήταν πετυχημένο, αφού με την εν λόγω ομάδα είχε 95 εμφανίσεις.

Ο 31χρονος αμυντικός φορούσε τη φανέλα της Μπεσίκτας από τον Φεβρουάριο του 2023, όταν τον απέκτησε αντί 2,3 εκατομμύρια ευρώ από τη Σαμπντόρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!