Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Βιεϊρίνια!

Αντελίνο Βιεϊρίνια

i

© Intime

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Βιεϊρίνια!

Μάνος Τσαλγατίδης 21:34 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 11.06.2024

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποφάσισε πως δεν είναι ακόμα η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο.

Η ώρα για να πει αντίο στις δύο μεγάλες του αγάπες -το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ- ο Αντρέ Βιεϊρίνια, δεν ήρθε ακόμη!

Ένα από τα ζητήματα που ήταν δεδομένο πως θα απασχολήσουν την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα αφορούσε το μέλλον του Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου αρχηγού με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο και όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την επόμενη μέρα ήταν ανοιχτά μέχρι πρότινος.

Και ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του που είχε κληθεί να μιλήσει για το μέλλον του είχε ξεκαθαρίσει το μέλλον του είναι στον... αέρα. Αυτά όμως όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Και αυτό γιατί ο 38χρονος άσος πήρε την απόφαση του και αυτή δεν είναι άλλη από το να συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο ίδιος θέλει να βάλει το... λιθαράκι του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την είσοδο στο League Stage του UEFA Champions League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς θεωρεί πως ακόμα είναι σε θέση να προσφέρει.

Η επισημοποίηση της απόφασης του Αντρέ Βιεϊρίνια αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα πέσουν οι υπογραφές για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο.