Τα Facts & Figures για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς
i

© Intime

Τα Facts & Figures για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς

Sportal newsroom 18:44 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 29.08.2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά για την ρεβάνς στην Ιρλανδία με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (29/07, 22:00) τη Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League, με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα να έχει λήξει 4-0 υπέρ του Δικεφάλου του βορρά.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά για τον επαναληπτικό αγώνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για τέταρτη φορά την Σάμροκ Ρόβερς και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις τους μετρά ισάριθμες νίκες. Οι δύο πρώτες την σεζόν 2011-12 για τους ομίλους του Europa League, όπου επικράτησε με 2-1 (12’ Λάζαρ, 63’ Βιεϊρίνια – 48’ Σέπαρντ) στην Τούμπα στις 20 Οκτωβρίου 2011 και με 3-1 (7’ Σαλπιγγίδης, 35’ Φωτάκης, 38’ Σαλπιγγίδης – 51’ Ντένεχι) στην Ιρλανδία στις 3 Νοεμβρίου 2011.

Ο ΠΑΟΚ έχει μέχρι τώρα 31 αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Europa League, όπου μετρά 18 νίκες, επτά ισοπαλίες κι έξι ήττες και το καλύτερο ρεκόρ του είναι με αντίπαλο την Βαλερέγκα, απέναντι στην οποία για αυτή τη φάση έχει τρεις νίκες και μια ήττα και δύο προκρίσεις.

Η Σάμροκ Ρόβερς είναι η 15η ομάδα την οποία αντιμετωπίζει σε αυτή τη διαδικασία και έχει μπει ήδη στη λίστα με το απόλυτο χάρη στη μια νίκη σε ένα παιχνίδι, ενώ αυτό έχει συμβεί ακόμη με την Μπένεϊ Γιούχα και την Ντιναμό Τσιμπλίσι, όπου ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη και στις δύο αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Europa League.

Η τελευταία συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Europa League ήταν τη σεζόν 2020-21 όταν στον όμιλο αντιμετώπισε την Ομόνοια, την Γρανάδα και την Αϊντχόφεν και πήρε την τρίτη θέση.

Συνολικά έχει οκτώ παρουσίες στην διοργάνωση του Europa League με τη μορφή που έχει τα τελευταία χρόνια».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!