Κωνσταντινίδης: «Μας προβλημάτισε που χάναμε τη μπάλα» - Το μήνυμα του Κουλιεράκη για τα επίσημα ματς

Κωνσταντινίδης: «Μας προβλημάτισε που χάναμε τη μπάλα» - Το μήνυμα του Κουλιεράκη για τα επίσημα ματς

Sportal newsroom 22:49 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 10.07.2024

Ο Κωνσταντινίδης στάθηκε στα αρνητικά σημεία του ΠΑΟΚ. Αισιόδοξος ο Κουλιεράκης για τα πρώτα επίσημα ματς.

Ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το φιλικό με τη Γκενκ κι αναφέρθηκε στο τι προκάλεσε προβληματισμό στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι με δύο 60λεπτα, είναι σημαντικό τα παιδιά να παίρνουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής για να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται και από πλευράς φυσικής κατάστασης. Υπάρχουν και τεχνικά κομμάτια που είναι πολλά σημαντικά σε αυτά τα παιχνίδια και μας βοηθάνε να βγάλουμε συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πάντα μας αρέσει να κερδίζουμε, αλλά υπάρχουν θετικά στοιχεία ακόμα και από αυτό το παιχνίδι, με θετικά και αρνητικά συμπεράσματα. Έχουμε άλλα δύο φιλικά παιχνίδια για να παίξουν όλοι από ένα 90λεπτο και να είναι έτοιμα τα παιδιά για το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό για εμάς. Δημιουργήθηκαν λίγες ευκαιρίες από τη Γκενκ, αλλά τρία από τα τέσσερα σουτ που έκαναν κατάφεραν να σκοράρουν.

Μας προβληματίζει που χάναμε τη μπάλα, μας έβρισκαν ανοιχτούς και έφταναν εύκολα στην περιοχή μας. Φτιάξαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και πρέπει και αυτό να το δούμε, όπως το πρέσινγκ ψηλά, το πώς θα πιέσουμε. Είναι πράγματα που πρέπει να δούμε και να βελτιώσουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι και σωματικά και ψυχικά από τις συνεχόμενες προπονήσεις, σύντομα θα μπούμε στον ρυθμό που πρέπει».

Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Κουλιεράκης σχολίασε: «Είναι μία περίοδος προετοιμασίας. Η εικόνα του φιλικού δεν ήταν αυτή που θέλουμε. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε στη φυσική κατάσταση και γι’ αυτό γίνονται κι αυτά τα παιχνίδια που έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια. Είμαστε σε περίοδο προσαρμογής.

Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από τέτοια παιχνίδια. Η προετοιμασία είναι εξαιρετική. Υπάρχει κούραση, είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά υπάρχει μεγάλη θέληση και είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας. Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Εμείς θέλουμε να εξελισσόμαστε και αυτό θα κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια».