Χωρίς Τάισον με τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ - Εκτός και ο Μπράντον Τόμας

Χωρίς Τάισον με τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ - Εκτός και ο Μπράντον Τόμας

Μάνος Τσαλγατίδης 18:59 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 31.08.2024

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν είναι ο Τάισον.

Απρόοπτο για τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο του Πάμπλο Γκαρσία και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τον Τάισον. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος εξτρέμ ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Μπράντον Τόμας. Αναλυτικά η αποστολή κι όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

«Το πρώτο κομμάτι της σεζόν τελειώνει για τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (01.09) στο Περιστέρι. O Δικέφαλος ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Αθήνα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25, μετά την πρόκριση στο League Phase του UEFA Europa League, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για πρώτη και τελευταία φορά το μεσημέρι του Σαββάτου (31.08) στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τάισον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, υποβλήθηκε σε θεραπεία και δεν θα ταξιδέψει για Αθήνα. Εκτός αποστολής κι ο Μπράντον Τόμας που συνεχίζει με θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Μπαλωμένος, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Βιεϊρίνια, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!