Έτοιμοι με Σάμροκ Ρόβερς Τάισον, Όττο και Κοτάρσκι

Έτοιμοι με Σάμροκ Ρόβερς Τάισον, Όττο και Κοτάρσκι

Μάνος Τσαλγατίδης 21:49 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 19.08.2024

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς με την Σάμροκ Ρόβερς στο πλαίσιο των play off των προκριματικών του Europa League.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου, είδε τα προβλήματα να μειώνονται αφού οι Κοτάρσκι, Ότο και Τάισον ακολούθησαν το κανονικό μέρος της προπόνησης, ενώ και ο Ράχμαν Μπάμπα έβγαλε το μεγαλύτερο κομμάτι.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2024-25 ανήκει στο παρελθόν. Στο μυαλό όλων από σήμερα βρίσκεται μόνο η επόμενη πρόκληση, που ακούει στο όνομα Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ιρλανδική ομάδα την Πέμπτη (22.08, 20:30) και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στο League Phase του Europa League. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (19.08) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές πάνω στους τομείς της τακτικής και της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσει και οικογενειακό διπλό.

Πρόβλημα με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς
EUROPA LEAGUE

16:44 - 19.08.2024

Πρόβλημα με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς

Απρόοπτο συνέβη με την τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα playoffs του Europa League, με την ιρλανδική ομάδα να δίνει τα δικαιώματα σε της αναμέτρησης σε live streaming πλατφόρμα που δεν έχει εμβέλεια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι Όττο , Τάισον και Κοτάρσκι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Μπάμπα έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Την Τρίτη (20.08) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!