Τέλος ο Εκόνγκ από τον ΠΑΟΚ

Εκόνγκ

i

© Intime

Τέλος ο Εκόνγκ από τον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 11:28 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 09.08.2024

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε όλα με την Αλ Καλούντ και ο Εκόνγκ αναχωρεί για Σαουδική Αραβία.

Νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν θα πέσουν οι τίτλοι τέλους μεταξύ ΠΑΟΚ και Ουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ. Η μεταγραφή του Νιγηρανού στόπερ στην Αλ Καλούντ βρισκόταν στο τελικό της στάδιο και υπήρχε η πεποίθηση ότι απλά θα παραμείνει μέχρι τη ρεβάνς κόντρα στη Μάλμε.

Τελικά οι εξελίξεις έτρεξαν άμεσα καθώς ο Εκόνγκ μαζεύει ήδη τα πράγματά του και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα (9/8) να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία.

Η διαδικασία που μένει να ολοκληρωθεί είναι η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δυο ομάδων που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εφόσον τελειώσει εντός της ημέρας, ο Εκόνγκ θα φύγει άμεσα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ θα λάβει για αυτή τη μεταγραφή περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και πλέον βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση στόπερ με τον Βάνια Ντρκούσιτς να είναι στην κορυφή της λίστας του Δικεφάλου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!