«Θα πληρώσει τροφεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ΠΑΟΚ για τον Σορετίρε»
i

©intime

«Θα πληρώσει τροφεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο ΠΑΟΚ για τον Σορετίρε»

Sportal newsroom 15:46 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 31.07.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Αγγλία ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πληρώσει ένα ποσό 600.000 ευρώ ως τροφεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σολ Σορετίρε.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες (30/7) την απόκτηση του Σολ Σορετίρε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάπως έτσι ο Δικέφαλος τον έκανε δικό του και ο 20χρονος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρόλα αυτά ο παίκτης μπορεί να μην δεσμευόταν με συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους», ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να δώσει μερικά χρήματα στην αγγλική ομάδα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αναγκαστεί να δώσει το ποσό των 600.000 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ξεσηκωμός για ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα – Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κι ευχές για πρόκριση επί του Δικεφάλου (gallery)
CHAMPIONS LEAGUE

17:25 - 30.07.2024

Ξεσηκωμός για ΠΑΟΚ στην Μπάνια Λούκα – Επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο κι ευχές για πρόκριση επί του Δικεφάλου (gallery)

Η αποστολή της Μπόρατς Μπάνια Λούκα επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας και άκουσε τις ευχές για πρόκριση επί του ΠΑΟΚ.

Το ποσό αυτό αφορά τα λεγόμενα τροφεία, δηλαδή τα χρήματα που δικαιούται η ομάδα για έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο έβγαλε από τα τμήματα υποδομής της ή έστω βρέθηκε για μια περίοδο στην ακαδημία της.

Το αντίο του Σορετίρε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων...»

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media είπε αντίο στους «κόκκινους διαβόλους» και τους ευχαρίστησε για όλα όσα του προσέφεραν.

«Εντάχθηκα στη Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως 11χρονο αγόρι με όνειρο μια μέρα να παίξω στην πρώτη ομάδα. Νιώθω εξαιρετικά υπερήφανος που μπορώ να πω ότι πέτυχα αυτό το όνειρο. Για να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστό, μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτόν τον σύλλογο στην Premier League και στην Ευρώπη.

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους πολλούς παίκτες, τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου σε αυτό το σημείο. Από την πρώτη μέρα που έφτασα στο Κάρινγκτον (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ) νιώθω σαν στο σπίτι μου και μέρος της οικογένειας της MUFC.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω από κάπου που ήταν το μόνο που ξέρω στη μισή μου ζωή αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι το σωστό βήμα για μένα.

Μια φορά κόκκινος…

Ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».