ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Σάντος-Κουαλιάτα
i

Νίκολας Κουαλιάτα/©intime

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Σάντος-Κουαλιάτα

Μάνος Τσαλγατίδης 17:43 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 20.08.2024

Πώς έχει το θέμα με τον Ουρουγουανό, Νίκολας Κουαλιάτα του ΠΑΟΚ και τον σύλλογο από τη Βραζιλία.

Νωρίτερα, δημοσιεύματα από τη Βραζιλία έφεραν στο προσκήνιο ενδιαφέρον της Σάντος για τον Νίκολας Κουαλιάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, το ενδιαφέρον των Βραζιλιάνων για τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ είναι υπαρκτό.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Βέβαι,α το ίδιο και για τον Δικέφαλος Ωστόσο τόσο ο Κουαλιάτα όσο και το μανατζερικό του γραφείο, δεν δείχνουν «ζεστοί» στο να επιστρέψουν τόσο νωρίς στη Λατινική Αμερική.

Μισός ο ΠΑΟΚ στη Λαμία!

Μισός ο ΠΑΟΚ στη Λαμία!

Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άλλωστε, είναι η πρώτη απόπειρα του 23χρονου στην Ευρώπη και θέλει να διεκδικήσει τη θέση του στον ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι δεν έχει δείξει τον πραγματικό του εαυτό στην ομάδα.

Τόσο οι τραυματισμοί που τον πήγαν πίσω, όσο και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί πλήρως στη νέα πραγματικότητα για τον ίδιο, δεν του επέτρεψαν να δώσει όλα αυτά που ήθελε στους «ασπρόμαυρους».

Ο Κουαλιάτα μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 5 συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου έχοντας φτωχά στατιστικά, αφού έχει 10 σωστές πάσες και δύο κλεψίματα σε 149 λεπτά συμμετοχής.

Άξιο αναφοράς είναι πως τον Γενάρη έφτασε μια ανάσα από τον δανεισμό του στον ΝΠΣ Βόλο, αλλά παρότι οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει, ο ποδοσφαιριστής την τελευταία στιγμή... κλώτσησε, ενώ ήρθε και ο τραυματισμός του στο γόνατο και έτσι το deal κατέρρευσε.