Τι συνέβη στο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ: Η αρχική υπόδειξη του Λουτσέσκου για Κουλιεράκη και γιατί εκτέλεσε ο Τσάλοφ

Φέντορ Τσάλοφ

i

©Intime

Τι συνέβη στο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ: Η αρχική υπόδειξη του Λουτσέσκου για Κουλιεράκη και γιατί εκτέλεσε ο Τσάλοφ

Sportal newsroom 11:38 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 23.08.2024

Τι ακριβώς συνέβη στο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, της οποίας η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε 4-0.

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Σάμροκ Ρόβερς και με πειστική εμφάνιση πήρε τη νίκη (4-0), η οποία τον στέλνει «αγκαλιά» με τους ομίλους του Europa League.

Μια από τις στιγμές που ξεχώρισαν στην Τούμπα ήταν και το χαμένο πέναλτι του Φέντορ Τσάλοφ. Ο κόσμος στην Τούμπα ζητούσε να αναλάβει την εκτέλεση ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο πάγκος αρχικά έδωσε το «οκ», πριν τελικά το αναλάβει ο Ρώσος φορ.

Διέψευσε ο ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: «Επική μπούρδα το δημοσίευμα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:33 - 23.08.2024

Διέψευσε ο ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου: «Επική μπούρδα το δημοσίευμα»

Ως «επική μπούρδα» χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το δημοσίευμα από Ρωσία, το οποίο ανέφερε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα απολυθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και τη θέση του θα αναλάβει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να απαντήσει στη συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο περιστατικό, λέγοντας πως ο ίδιος είχε δώσει την άδεια στον Κουλιεράκη για την εκτέλεση πέναλτι αλλά όπως τόνισε αντιλήφθηκε πως ήθελε να το εκτελέσει ο Τσάλοφ και αυτό αποφάσισε να γίνει άμεσα.

«Είχα δώσει την άδεια στον Κουλιεράκη αλλά αντιλήφθηκα πως ήθελε να το εκτελέσει ο Τσάλοφ και αυτό αποφάσισα να γίνει άμεσα. Στο προηγούμενο ματς δεν του είχα επιτρέψει να το εκτελέσει και το εκτέλεσε ο Σβαμπ (σ.σ. στο ματς με τον Πανσερραϊκό). Ήταν δική μου ευθύνη που επέτρεψα στον Κουλιεράκη να ζητήσει να το εκτελέσει αλλά από την στιγμή που ζήτησε να το εκτελέσει έπρεπε αυτό να γίνει.

Φέντορ Τσάλοφ/©Intime

Ο Τσάλοφ μετά το τέλος του αγώνα μου είπε πως ήταν λάθος που αστόχησε αλλά αυτό που θέλω να συζητήσω μαζί του είναι πως δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα να τρελαθεί επειδή πρέπει να σκοράρει. Είχε φάσεις, το τρίτο γκολ αρχίζει από τη δική του πίεση, στο τέταρτο γκολ αυτός το δημιουργεί. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Ο Κουλιεράκης από την πλευρά του ανέφερε: «Ήθελα να το εκτελέσω ο προπονητής μου είπε εννοείται, ήθελε να το κάνει και ο Τσάλοφ. Εγώ σκέφτηκα ότι θα φύγω, αυτός θα μείνει να πάρει λίγο ψυχολογία γιατί θα είναι πολύ σημαντικός παίκτης φέτος. Δυστυχώς το έχασε αλλά δεν υπάρχει θέμα σε αυτό, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!