Την πρώτη νίκη στη League Phase του Europa League ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

©Intime

Την πρώτη νίκη στη League Phase του Europa League ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:52 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 03.10.2024

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα απόψε (3/10, 22:00) για την 2η αγωνιστική της league phase του Europa League με στόχο να κάνει «σεφτέ» στη διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (3/10,22:00) τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League και θέλει το πρώτο του τρίποντο στη διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Κόλεϊ, Τόμας και Τσιφτσή, ενώ από την άλλη οι Ρουμάνοι έχουν έρθει στην Ελλάδα δίχως τον κεντρικό αμυντικό Ενγκεζανά.

«Δεν ξέρω τι να πω. Είναι ένα παιχνίδι, για εμένα είναι κάτι φυσικό. Υπάρχει διαφορά αν παίζουμε με τη Στεάουα ή τον Ολυμπιακό ή τη Γαλατασαράι; Δουλέψαμε την ανάλυση, όπως θα κάναμε με κάθε αντίπαλο. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Θα πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι. Δουλεύουμε για να φτιάξουμε μία ομάδα με χημεία.

Έγιναν πολλές αλλαγές μέσα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Δημιουργήσαμε χημεία μέσα στην ομάδα και στη συνέχεια ήρθαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές κι έπρεπε να δουλέψουμε από την αρχή. Υπάρχουν παίκτες που προσαρμόζονται εύκολα κι άλλοι όχι, που θέλουν χρόνο για να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους, τον τρόπο παιχνιδιού και τη φιλοσοφία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, γιατί είμαστε στην αρχή αυτής της διαδικασίας. Το μόνο “κρίμα” είναι ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε σε κάποια παιχνίδια. Σε όλες αυτές τις συνθήκες πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι και να έχουμε υπομονή από παιχνίδι σε παιχνίδι», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως στον πάγκο της Στεάουα βρίσκεται ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, Ηλίας Χαραλάμπους, που χθες δήλωσε συγκινημένος για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη – με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, Τζίτζι Μπεκάλι, να ακολουθεί την αποστολή.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Καμαρά, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ

Στεάουα Β. (Η. Χαραλάμπους): Ταρνοβάνου, Ποπέσκου, Νταουά, Κίρικες, Ραντούνοβιτς, Λιξάντρου, Εντζουμά, Μπαλούσα, Ολάρου, Τανάσε, Μπιρλιγκέα

Διαιτητής: Στέγκεμαν (Γερμανία)

Βοηθοί: Αχμίλερ, Γκινς (Γερμανία)

4ος: Πέτερσεν (Γερμανία)

VAR: Μίλερ, Ραφάλσκι (Γερμανία)