ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σώσε μια ζωή, υιοθέτησε ένα αδέσποτο»

ΠΑΟΚ - Βόλος

i

© Intime

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Σώσε μια ζωή, υιοθέτησε ένα αδέσποτο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:23 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 14.08.2024

Μετά το υπέροχο στιγμιότυπο που διαδραματίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας με τα αδέσποτα σκυλάκια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας στο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο, έλαβε χώρα ένα πολύ όμορφο σκηνικό που δεν βλέπουμε συχνά στους αγωνιστικούς χώρους. 

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στο γήπεδο συνοδευόμενοι από χαριτωμένα σκυλάκια, ως μέρος της δράσης του Δικεφάλου του βορρά «Σώσε μια ζωή, υιοθέτησε έναν σκύλο»!

Ένα 24ωρο μετά και με αφορμή αυτήν την υπέροχη κίνηση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε μέσω ανακοίνωσης να στείλει το δικό της μήνυμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Δεκάδες χιλιάδες αδέσποτα ζωάκια συντροφιάς φιλοξενούνται σε καταφύγια, φιλοζωικές οργανώσεις και σπίτια εθελοντών, περιμένοντας να βρουν μία οικογένεια κι ένα σπίτι.

Η Τούμπα στο παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος φιλοξένησε τετράποδους φίλους από την φιλοζωϊκή οργάνωση «Αδέσποτος Πλανήτης» οι οποίοι συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τα σκυλάκια που βγήκαν στο γήπεδο με τους παίκτες των δύο ομάδων, καθώς και πολλά άλλα σκυλάκια και γατάκια σας περιμένουν να τους δώσετε ένα σπίτι.

Πληροφορίες σχετικά με την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων μπορείτε να λάβετε από την φιλοζωική/ περιβαλλοντική οργάνωση «Αδέσποτος Πλανήτης» με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Τρόποι επικοινωνίας

Ελένη: 6970195672

Facebook «Αδέσποτος Πλανήτης».

Βιεϊρίνια σε Τσιγγάρα: «Σου αξίζει, όλο δικό σου μικρέ μου»

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα ο Χάρης Τσιγγάρας φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο και με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός για τον ίδιο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλησε να τον αποθεώσει μέσω των social media.

Ο 23χρονος μέσος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα του PAOK TV ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, «λύγισε» αναφέροντας πως: «Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω».

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του ματς, ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλησε μέσω των social media να αποθεώσει τον Τσιγγάρα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σου αξίζει, όλο δικό σου μικρέ μου».