Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για την παραμονή του Κωνσταντέλια!

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για την παραμονή του Κωνσταντέλια!

Sportal newsroom 22:48 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 08.06.2024

Ο ΠΑΟΚ ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλό σαββατόβραδο με φωτογραφία του Κωνσταντέλια.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας παραμένει κάτοικος Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση της Σάλτσμπουργκ κι έτσι το διαμάντι του Δικεφάλου θα συνεχίσει χαμογελαστό να παίζει υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έπειτα από συνομιλία που είχε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί και να μην πωληθεί ο παίκτης!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα ενημέρωσε τη Σάλτσμπουργκ πως ο παίκτης δεν πωλείται!

Το Sportal σας είχε ενημερώσει πως η υπόθεση Κωνσταντέλια θα περνούσε από τα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, που θα μιλούσε με τον διεθνή νεαρό μεσοεπιθετικό, προκειμένου να δει τις σκέψεις του αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα κι αποφάσισαν από κοινού πως ο παίκτης θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και πως δεν θα αποχωρήσει κάνοντας τη ανατροπή της χρονιάς!

Απίθανη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Ο Ιβάν Σαββίδης έπεισε τον Κωνσταντέλια να μείνει και ν' απαρνηθεί τη Σάλτσμπουργκ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:10 - 08.06.2024

Απίθανη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Ο Ιβάν Σαββίδης έπεισε τον Κωνσταντέλια να μείνει και ν' απαρνηθεί τη Σάλτσμπουργκ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης στη συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον έπεισε να μείνει στην Τούμπα και ν' απαρνηθεί τη Σάλτσμπουργκ.

Η Σάλτσμπουργκ επέμενε επί 1,5 χρόνο, βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφορές της, σπάζοντας τα ρεκόρ της, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως είχε πολύ πολύ σωστή προσέγγιση στο όλο θέμα, χωρίς ποτέ να παρακάμψει τον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης, λοιπόν, είχε και πάλι τον τρόπο του κι έπεισε το αστέρι της ομάδας να παραμείνει στην Τούμπα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύντομα να υπογράψει και νέο συμβόλαιο και με καλύτερες αποδοχές κι ενδεχομένως κι επέκταση.

Η ΠΑΕ, πάντως, μέσω των social media φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα για την παραμονή του Κωνσταντέλια: «Να περάσετε καλά παιδιά! Χαρούμενο Σάββατο σε όλους!», έγραψε ο ΠΑΟΚ με φωτογραφία του νεαρού παίκτη.

Δείτε την ανάρτηση