Το Sportal στο γήπεδο της Αμπερντίν (gallery + vids)

Γήπεδο Αμπερντίν

i

©Sportal.gr

Το Sportal στο γήπεδο της Αμπερντίν (gallery + vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:41 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 14.08.2024

Η κάμερα του Sportal βρέθηκε στο «Pittodrie Stadium» και σας προσφέρει στο πιάτο φωτογραφίες και βίντεο από το γήπεδο της Αμπερντίν, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ (26/10, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το 3/3 στην Σκωτία

Στις 22:00 λοιπόν είναι προγραμματισμένη η σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αμπερντίν και την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League. 

Να θυμίσουμε πως το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το απόλυτο (2/2) στις πρώτες δύο αγωνιστικές κόντρα σε Ελσίνκι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η κάμερα του Sportal βρέθηκε στο γήπεδο της σκωτσέζικης ομάδας και σας προσφέρει στο... πιάτο πολλές φωτογραφίες και βίντεο. Η Αμπερντίν αγωνίζεται στο «Pittodrie Stadium» χωρητικότητας 22.200 θέσεων. 

Πρόκειται για το 5ο μεγαλύτερο γήπεδο σε χωρητικότητα στην Σκωτία μετά από το «Celtic Park», το «Murrayfield», το «Hampden Park» και το «Ibrox». Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους εντός έδρας αγώνες της Αμπερντίν, έχει φιλοξενήσει επίσης και αγώνες Ράγκμπι. 

Δείτε παρακάτω το γήπεδο της Αμπερντίν: