Το τρόπαιο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ πάει Κύπρο!

Η φιέστα του ΠΑΟΚ

i

© Intime

Το τρόπαιο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ πάει Κύπρο!

Μάνος Τσαλγατίδης 19:26 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 12.10.2024

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Κύπρο αφιερώνουν ήδη το πρωτάθλημα στον αδικοχαμένο Νάσο Κωνσταντίνου.

Μετά το… tour που έκανε στη Ελλάδα η κούπα του πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Πάφο.

Στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, το tour του τροπαίου του πρωταθλητή προσέλκυσε πολύ κόσμο και στον Δικέφαλο δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να αφήσουν εκτός τους Έλληνες της Κύπρου. Άλλωστε, μέσα στο καλοκαίρι η κούπα βρέθηκε και στη Γερμανία.

Όπως ενημερώνει ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Πάφου, σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου, με συμβολική ώρα τις 19:26, το κύπελλο θα είναι εκεί για τους φίλους του Δικεφάλου. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη γίνεται αναφορά στο δολοφονημένο φίλο του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε καταγωγή από εκεί…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΠΑΦΟΥ:

«Αδέρφια, το πρωτάθλημα έρχεται στην Πάφο 12/10 στης 19:26μμ. Ο Δικέφαλος του Βορρά σήκωσε την κούπα και τώρα το τρόπαιο θα περάσει από τον σύνδεσμό μας, για να γιορτάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στον αδερφό μας Νάσο, που θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Μπορεί να λείπει, αλλά η μνήμη του είναι ζωντανή σε κάθε πανηγυρισμό, σε κάθε στιγμή περηφάνιας για την ομάδα μας. Θα είναι για πάντα μαζί μας σε κάθε νίκη.

Όλοι στο σύνδεσμο να το σηκώσουμε ψηλά!

ΝΑΣΟΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ».