Πότε θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε - Εξασφάλισε ομίλους ο Δικέφαλος!
i

© Intime

Πότε θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε - Εξασφάλισε ομίλους ο Δικέφαλος!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:00 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 01.08.2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στην Μπάνια Λούκα και είναι έτοιμος για τις σπουδαίες μάχες με τη Μάλμε.

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από τη Βοσνία (0-1) και διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στην Μπάνια Λούκα, σε αυτές τις μάχες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ακούει στο όνομα Μάλμε, για τον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Σουηδία την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 20:00, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί, στις 13 Αυγούστου στην Τούμπα, με την ώρα της σέντρας να μην έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, με τη σημερινή πρόκριση ο Δικέφαλος εξασφάλισε ομίλους, καθώς στο χειρότερο σενάριο θα βρίσκεται σε αυτούς του Conference League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!