Τότε το είχε κάνει ο Πρίγιοβιτς τώρα ο Τάισον: Η απίστευτη σύμπτωση στο «Βικελίδης» (vid)

Πρίγιοβιτς & Τάισον

Τότε το είχε κάνει ο Πρίγιοβιτς τώρα ο Τάισον: Η απίστευτη σύμπτωση στο «Βικελίδης» (vid)

Κώστας Τόπας 08:30 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 29.05.2024

Από τον Πρίγιοβιτς στον Τάισον. Η απίστευτη σύμπτωση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Άρη πριν από πέντε χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου νίκησε τους πάντες στις τελευταίες αγωνιστικές των playoffs κι επέστρεψε στον θρόνο της. Το τρίποντο μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα για τους παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού, οι οποίοι σήκωσαν τον τίτλο έπειτα από μία πενταετία.

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη, υπήρξε μια απίστευτη σύμπτωση. Συγκεκριμένα, στο 62’ όταν ο ΠΑΟΚ βρήκε το 2-1. Ο Κωνσταντέλιας έκρυψε την μπάλα, ο Τόμας γύρισε στον Τάισον και ο Βραζιλιάνος με τρομερό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι για το 2-1.

Ολα αυτά την ώρα που ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε ετοιμάσει τον Ντεσπότοφ να περάσει στη θέση του Τάισον. Το 2018 και πάλι στο ίδιο γήπεδο ο Ρουμάνος τεχνικός είχε σηκώσει παίκτη για να αλλάξει τον Πρίγιοβιτς κι αυτός έβαλε γκολ! Τώρα είχε σηκώσει τον Ντεσπότοφ για να αλλάξει τον Τάισον και ο Βραζιλιάνος σκόραρε! 

Εκείνη τη σεζόν, ο ΠΑΟΚ, μετά από 34 χρόνια αναμονής, ήπιε το νέκταρ της μεγάλης νίκης, κατακτώντας το πρωτάθλημα, αήττητος.

Φέτος, οι παίκτες του Ρουμάνου τεχνικού επέστρεψαν στο πάνθεον, γιόρτασαν με τη ψυχή τους τον τίτλο μέσα στα αποδυτήρια του «Βικελίδης», ωστόσο το «πάρτι» δεν σταμάτησε εκεί. Άπαντες μεταφέρθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί που οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν δώσει βροντερό «παρών» και περίμεναν τους πρωταθλητές για τη φιέστα και την απονομή.