ΠΑΟΚ Β΄ και Ηρακλής έμειναν «άσφαιροι» στο ντέρμπι

ΠΑΟΚ Β΄ - Ηρακλής

i

© Intime

ΠΑΟΚ Β΄ και Ηρακλής έμειναν «άσφαιροι» στο ντέρμπι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:59 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 22.09.2024

Ισόπαλο και δίχως τέρματα έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα της Super League 2 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Β΄ και Ηρακλή.

Το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη είχε φάσεις, ένταση και μία αποβολή, όμως έλειψε το γκολ. Ο ΠΑΟΚ Β΄ υποδέχτηκε τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 2 και η μπίλια έκατσε στο «Χ» (0-0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, όμως έμεινε «άσφαιρος». Στο 38ο λεπτό ο Ουρτάδο έφυγε στην κόντρα και τροφοδότησε τον Σμυρλή, ο οποίος πλάσαρε κι αστόχησε από καλή θέση.

To flash interview έγινε κανονική συνέντευξη Τύπου και ξέσπασε με τον ρεπόρτερ ο Λουτσέσκου: «Άσε με να ηρεμήσω μια μέρα» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:16 - 21.09.2024

To flash interview έγινε κανονική συνέντευξη Τύπου και ξέσπασε με τον ρεπόρτερ ο Λουτσέσκου: «Άσε με να ηρεμήσω μια μέρα» (vid)

Στις δηλώσεις του μετά το Βόλος - ΠΑΟΚ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ την παράσταση «έκλεψε» ο διάλογος με τον ρεπόρτερ της ομάδας.

Στο 52΄ ο «Γηραιός» έμεινε με 10 παίκτες, με τον Παπασάββα να βλέπει την απευθείας κόκκινη μετά από ένα μαρκάρισμα πάνω στον Ουρτάδο. Οι ασπρόμαυροι θέλησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα άμεσα και μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Σμυρλής έφτασε μία... ανάσα από το γκολ, όμως η κεφαλιά του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Ο Ηρακλής άντεξε στην πίεση που δέχτηκε μετά την αποβολή και μαζί με τον ΠΑΟΚ πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη σεζόν.

Την ίδια ώρα, το Αιγάλεω «απέδρασε» από την έδρα της Ηλιούπολης (1-3), ενώ η Κηφισιά επιβλήθηκε του Παναργειακού (0-2).