Νίκη με ανατροπή κόντρα στον Μακεδονικό για τον ΠΑΟΚ Β'
i

©intime

Νίκη με ανατροπή κόντρα στον Μακεδονικό για τον ΠΑΟΚ Β'

Δημήτρης Χούπης 18:09 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 04.10.2024

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Μακεδονικό, παίρνοντας παράλληλα το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ Β'. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-1 του Μακεδονικού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 και ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Μακεδονικός πήρε το προβάδισμα με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών χάρη στο γκολ του Τσερίδη με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως ο Δικέφαλος ισοφάρισε με το γκολ του Ουρτάδο στο 44'.

Στο 72ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Β΄ έκανε την ανατροπή χάρη στο γκολ του Κωττά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Μακεδονικού και πέτυχε το 2-1.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β' (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι, Κωττάς, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου (72′ Καλόγερος), Γρόσδης, Γκούμας (62′ Τσαούσης), Σμυρλής (72′ Μπράντονιτς), Κανίς, Ουρτάδο

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Χασάνογλου (74′ Ταβάρες), Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Χάσεκ (74′ Τοπαλίδης), Σιχαρουλασβίλι (64′ Ζαφειράκης), Κουϊρουκίδης (15′ λ.τ Χερίδης).