Έτοιμοι για την επιστροφή τους οι Βιεϊρίνια και Ότο

Γιόνι Ότο

i

© intime

Έτοιμοι για την επιστροφή τους οι Βιεϊρίνια και Ότο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:03 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 19.07.2024

Αντρέ Βιεϊρίνια και Γιόνι Ότο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος και προετοιμάζονται για... Μπάνια Λούκα.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την Ολλανδία και το Χορστ, συνεχίζει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και στρέφει την προσοχή του στις πρώτες ευρωπαϊκές μάχες με την Μπάνια Λούκα.

Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση (19/7), όπως γνωστοποίησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Γιόνι Ότο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον πρώτο ελληνικό επίσημο αγώνα της σεζόν και το αγωνιστικό τμήμα δουλεύει για να είναι πανέτοιμο και να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη μάχη της πρόκρισης.

Την Παρασκευή (19.07) το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Μετά την προθέρμανση κι ένα παιχνίδι τακτικής, οι παίκτες δούλεψαν σε γκρουπ πάνω στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και στους αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά 5 Vs 5, σε υψηλό τέμπο. Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Γιόνι Όττο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Το Σάββατο (20.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».