Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:34 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 24.10.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ακόμη μία ευρωπαϊκή «μάχη» και καλείται να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στο League Stage του Europa League, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Πόλη από τη Γαλατά, αλλά κι αυτήν στην έδρα του από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν στην Τούμπα με τη Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45) και λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ματς, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Απολογήθηκε ο ΠΑΟΚ: «Δεν έφτυσε ο Λουτσέσκου, ζητάμε συγγνώμη για τη χειρονομία του φροντιστή»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:30 - 24.10.2024

Απολογήθηκε ο ΠΑΟΚ: «Δεν έφτυσε ο Λουτσέσκου, ζητάμε συγγνώμη για τη χειρονομία του φροντιστή»

Η απόφαση, δε, αναμένεται εντός της ημέρας, πιθανότατα μέχρι το απόγευμα, ενώ εκκρεμεί η ακρόαση ενώπιον της ΔΕΑΒ την προσεχή Τρίτη, με τη διαδικασία αυτή να είναι ανεξάρτητη από τη σημερινή και να είναι πιθανές άλλες ποινές.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ και Ότο.

Καμαρά και Μπακαγιόκο θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς.

Ο Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Ότο, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τόμας.