Χωρίς μεταγραφή στόπερ ο ΠΑΟΚ στη λίστα για το Europa League!

Χωρίς μεταγραφή στόπερ ο ΠΑΟΚ στη λίστα για το Europa League!

Μάνος Τσαλγατίδης 21:15 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 04.09.2024

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τη μεταγραφή στόπερ κι έτσι στο Europa League θα πορευθεί με Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μιχαηλίδη και Θυμιάνη.

Ο ΠΑΟΚ παρότι προσπάθησε τις τελευταίες ώρες δεν κατάφερε να κλείσει κεντρικό αμυντικό και έτσι η λίστα για το Europa League θα έχει στη θέση των στόπερ τους Κεντζιόρα, Θυμιάνη, Μιχαηλίδη και Κόλεϊ.

Οι «ασπρόμαυροι» πάλεψαν προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της Κάλιαρι, για τον Βιετέσκα όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Οι Ιταλοί δεν άλλαξαν σκεπτικό αναφορικά με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και τους όρους αυτού και παρά τις αρκετές προσπάθειες του ΠΑΟΚ δεν άλλαξαν άποψη.

Έτσι, ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί στα οκτώ παιχνίδια του Europa League έχοντας ως κεντρικούς αμυντικούς τους Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μιχαηλίδη και Θυμιάνη.

Ωστόσο, η προσπάθεια για την απόκτηση στόπερ συνεχίζεται προκειμένου να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής έως και τις 11 Σεπτεμβρίου που όμως δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!