Χωρίς Τάισον, Αουγκούστο, Ίνγκασον και Σάστρε στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Ίνγκι Ίνγκασον

i

© Intime

Χωρίς Τάισον, Αουγκούστο, Ίνγκασον και Σάστρε στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 15:14 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή από την οποία λείπουν οι Τάισον, Αουγκούστο, Ίνγκασον και Σάστρε.

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3/5, 20:00) για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στις νίκες στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Άρη (3-2) και ταξιδεύει για την Αθήνα με την καλύτερη δυνατή ψυχοολογία. 

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με ένα απρόοπτο, καθώς εκτός από τους Τάισον, Ίνγκασον και Αουγκούστο οι οποίοι έκαναν θεραπεία, εκτός έμεινε και ο Σάστρε μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα , Τζίμας , Μπράντον

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για ένα ακόμα δυνατό ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με στόχο τους τρεις βαθμούς. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02.05) στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση, όπως συνηθίζεται, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. 

Ο Ζοάν Σάστρε δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Άρη και θα μείνει εκτός καθώς έχει ενοχλήσεις. Εκτός μάχης και οι Τάισον , Ντόουγκλας και Ίνγκασον που έκαναν θεραπεία. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέκσου είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Ολιβέιρα , Τζίμας , Μπράντον».