ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Μπράντον Τόμας κόντρα στον Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Μπράντον Τόμας κόντρα στον Παναιτωλικό

Μάνος Τσαλγατίδης 22:02 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:16 - 24.08.2024

Οι επιλογές Λουτσέσκου για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό

Χωρίς τον Μπράντον Τόμας στην αποστολή του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό, καθώς ο Ισπανός υποφέρει από κάκωση στην ποδοκνημική.

Επίσης, εκτός είναι και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που πλέον ανήκει στη Βόλφσμπουργκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο καλοκαιρινός μαραθώνιος συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ δύο μέρες μετά τη νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (24.08).

Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μόνος παίκτης στον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι.

Η επιμονή του ΠΑΟΚ για Ζιγκό και ο Πολωνός Βιετέσκα – Φουλάρει για δύο στόπερ ο Δικέφαλος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:33 - 24.08.2024

Η επιμονή του ΠΑΟΚ για Ζιγκό και ο Πολωνός Βιετέσκα – Φουλάρει για δύο στόπερ ο Δικέφαλος

Στον ΠΑΟΚ θέλουν δύο στόπερ μετά τις αποχωρήσεις των Κουλιεράκη, Εκόνγκ και ο Ζιγκό της Μαρσέιγ παραμένει σε πρώτο πλάνο. Εξετάζεται κι ο Πολωνός Βιετέσκα της Κάλιαρι.

Η μαγνητική του Ισπανού έδειξε πως υπέστη κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται σε μία εβδομάδα.Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Θυμιάνης , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Τισουντάλι, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τσάλοφ .