Η επιμονή του ΠΑΟΚ για Ζιγκό και ο Πολωνός Βιετέσκα – Φουλάρει για δύο στόπερ ο Δικέφαλος

Ο Ζιγκό.

i

©intime

Η επιμονή του ΠΑΟΚ για Ζιγκό και ο Πολωνός Βιετέσκα – Φουλάρει για δύο στόπερ ο Δικέφαλος

Μάνος Τσαλγατίδης 17:33 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 24.08.2024

Στον ΠΑΟΚ θέλουν δύο στόπερ μετά τις αποχωρήσεις των Κουλιεράκη, Εκόνγκ και ο Ζιγκό της Μαρσέιγ παραμένει σε πρώτο πλάνο. Εξετάζεται κι ο Πολωνός Βιετέσκα της Κάλιαρι.

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό μέτωπο του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να προσπαθεί να κλείσει τα ανοιχτά του θέματα.

Ένα από αυτά αφορούν και τη θέση των κεντρικών αμυντικών, εκεί που οι πωλήσεις Κουλιεράκη και Εκόνγκ έχουν αφήσει δύο κενά.

Για αυτό τον λόγο στην Τούμπα δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια για να αποκτήσουν τον ηγέτη της άμυνας της Μαρσέιγ, Σαμουέλ Ζιγκό. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θεωρούν πως 30χρονος είναι ιδανική λύση, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός, όσο και ως δεξιός στόπερ, ενώ έχει την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και μια ηγετική προσωπικότητα.

Ιδανικά αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει τόσο τον Ζιγκό, όσο και τον Ματέους Βιετέσκα που σύμφωνα με την FORZA είναι στα υπόψιν. Οι «ασπρόμαυροι» πιστεύουν πως εφόσον αποκτηθούν οι συγκεκριμένοι και με το γεγονός πως υπάρχουν ήδη οι Μιχαηλίδης και Κεντζιόρα, η αμυντική γραμμή του Δικεφάλου θα έχει στοιχεία όπως η ποιότητα, η φρεσκάδα, η εμπειρία και η προσωπικότητα.

Όσον αφορά τον Ζιγκό, ο Γάλλος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και θετικός να έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» τον έκανε να νιώσει όμορφα. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Δικέφαλος έχει προτείνει στη Μαρσέιγ δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!