Ο Άρης... καραδοκεί για το «μπαμ» με Πάολο Φερνάντες

Πάολο Φερνάντες

i

©intime

Ο Άρης... καραδοκεί για το «μπαμ» με Πάολο Φερνάντες

Αλέξης Σαββόπουλος 14:37 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 10.07.2024

Γιατί ο Άρης περιμένει στην… γωνία για τον 26χρονο ακραίο επιθετικό της ΑΕΚ, Πάολο Φερνάντες και η ανάγκη να γίνουν τουλάχιστον 3-4 προσθήκες ως την αναχώρηση για την Ολλανδία.

Ο Άρης έχει από την πρώτη στιγμή επενδύσει στην Ισπανική αγορά και για την φετινή μεταγραφική του ενίσχυση όμως δυσκολεύεται αρκετά να… τελειώσει κάποιες από τις περιπτώσεις που έχει στη λίστα του. Είτε γιατί είναι δύσκολες και ασύμφορες οικονομικά υποθέσεις, είτε γιατί χρειάζονται περισσότερο χρόνο, ο οποίος αρχίζει και μειώνεται αισθητά για τον Άρη που ένα μήνα και κάτι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν έχει κάνει ακόμη… σεφτέ στις μεταγραφές και επείγεται ως την μεθεπόμενη Κυριακή που αναχωρεί για την Ολλανδία να έχει προσθέσει 3-4 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα με το ισπανικό μέτωπο, οι κιτρινόμαυροι ρίχνουν κλεφτές ματιές και στην ελληνική αγορά για περιπτώσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αξιόλογες. Μια από αυτές είναι ο Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Άρη από την εποχή που αγωνιζόταν στο Βόλο και παρακολουθεί… διακριτικά την περίπτωσή του και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Φερνάντες είναι κανονικά στην προετοιμασία της ΑΕΚ αλλά η παρουσία του στο ρόστερ θα εξαρτηθεί απο τις προσθήκες που θα κάνει η ομάδα του Αλμέιδα μεσοεπιθετικά και τις αποφάσεις του αργεντινού τεχνικού. Αν ο Ισπανός το επόμενο διάστημα κριθεί πλεονάζων και δει και ο ίδιος τον χρόνο του να περιορίζεται, ο Άρης δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή του αφού είναι παίκτης του οποίου την αξία ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ενώ έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι όμως μια περίπτωση που χρειάζεται υπομονή, χωρίς αυτή να εξασφαλίζει απαραίτητα και αίσια έκβαση στο τέλος. Για αυτό και η ομάδα της Θεσσαλονίκης… τρέχει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών που έχουν προταθεί.