Αποχαιρέτησε ο Παπασταθόπουλος τον Ολυμπιακό: «Ήταν τιμή μου»
i

Σωκράτης Παπασταθόπουλος/ ©Intime

Αποχαιρέτησε ο Παπασταθόπουλος τον Ολυμπιακό: «Ήταν τιμή μου»

Κώστας Τσιακλής • 14:35 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 14.08.2024

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό μέσω των social media. Μεταξύ άλλων ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως ήταν τιμή του να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό και κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το δικό του αντίο στους «ερυθρόλευκους». Μεταξύ άλλων ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανέφερε πως ήταν τιμή του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. 

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός είδε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο Παπασταθόπουλος θέλησε να πει το δικό του αντίο και να πει ευχαριστώ στους φίλους του Ολυμπιακού για την αποδοχή και τη στήριξη τους. Επιπλέον ανέφερε πως ήταν τιμή του να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το αντίο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό:

«Πέρασαν 2,5 χρόνια, 94 συμμετοχές και 2 πρωταθλήματα Super League.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αποδοχή τους και την στήριξη τους. Και σε όλο το staff, στους γυμναστές , φυσιοθεραπευτές, προπονητές, ιατρικό team και πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη πολύτιμη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού»!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρισκόταν στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2021, όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Άρσεναλ. Με τους «ερυθρόλευκους» όπως ανέφερε και ο ίδιος κατέγραψε 94 συμμετοχές, στις οποίες σημείωσε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 αναμετρήσεις και είχε δύο τέρματα. Επιπλέον κατέκτησε δύο πρωταθλήματα το 2021 και το 2022.

Οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:59 - 02.07.2023

Οι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι

Το μεταγραφικό παζάρι της καλοκαιρινής περιόδου είναι πλέον σε εξέλιξη και οι ομάδες της Super League ετοιμάζουν τα ρόστερ της νέας σεζόν. Το Sportal παραθέτει τους 16 Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι free agent και μπορούν να ενταχθούν σε κάποια από αυτές.

Τη δημοσίευση του Παπασταθόπουλου σχολίασε και ο πρώην προπονητής του, Μίτσελ, ο οποίος είπε πως ήταν χαρά του να δουλέψει με τον Έλληνα στόπερ. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε το εξής: «Ήταν χαρά και απόλαυση να δουλέψω μαζί σου. Είστε απ' αυτό του είδους των ανθρώπων που ήθελα στη διαδρομή μου. Ευχαριστώ πολύ έχεις το σεβασμό μου».