Ο Παπασταθόπουλος αποκάλυψε τι του είπε ο διαιτητής για το VAR

Ο Παπασταθόπουλος αποκάλυψε τι του είπε ο διαιτητής για το VAR

Sportal newsroom 23:43 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 20.08.2024

Στην απόφαση του διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι στάθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξήγησε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τι στέρησε από την ομάδα του Πειραιά τη νίκη. Ο πολύπειρος αμυντικός στάθηκε στην απόφαση του διαιτητή στο γκολ του Βρουσάι στο 89ο λεπτό.

«Το αποδίδω στο ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό. Είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες. Σήμερα μόνο η τύχη και το VAR μας στέρησε τη νίκη», είπε αρχικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Στη συνέχεια, ο αμυντικός του Ολυμπιακού σχολίασε τη φάση του γκολ του Βρουσάι. «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, απλά ο διαιτητής μού είπε ότι πάει να δει το φάουλ. Απλά θα μπορούσε να τελειώσει με το VAR, δε νομίζω ότι έπρεπε να γίνει όλο αυτό. Και η κόκκινη μου είναι με χέρι στήριξης. Τελείωσε, το αφήνουμε πίσω. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, δείξαμε ότι μπορούμε να πιστεύουμε στην ολική ανατροπή και θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος» σημείωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.