Παπασταθόπουλος και Μπέτις ήρθαν σε οριστική συμφωνία

Παπασταθόπουλος

i

© intime

Παπασταθόπουλος και Μπέτις ήρθαν σε οριστική συμφωνία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:35 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 14.08.2024

Σε προφορική συμφωνία με την Μπέτις έχει φτάσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τα τυπικά να απομένουν για να γίνει ο έμπειρος στόπερ κάτοικος Ισπανίας.

Μέσα στις επόμενες ώρες, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να γίνει παίκτης της Μπέτις κι επίσημα!

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έφτασε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Ισπανίας και αύριο Πέμπτη (26/10) θα ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά στη συμφωνία κι όπως αποδείχθηκε βρέθηκε η «χρυσή» τομή. 

Ο Παπασταθόπουλος αποτέλεσε διακαή πόθο της Μπέτις έπειτα κι από τον τραυματισμό του Μπάρτρα, με τους Ισπανούς να περιμένουν την άμεση ένταξή του έμπειρου Έλληνα στόπερ στις προπονήσεις. 

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ελεύθερος από τότε που έφυγε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και πριν από μερικούς μήνες είχε απορρίψει την προοπτική να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπέτις. Παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις είχαν προχωρήσει αρκετά με την ισπανική πλευρά, το «deal» τότε δεν είχε προχωρήσει.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό, αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Ντόρτμουντ, με την οποία έπαιξε περισσότερο (198 αγώνες). Ακόμη έχει παίξει στην Άρσεναλ, τη Βέρντερ Βρέμης, τη Τζένοα και τη Μίλαν, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στη Νίκη Βόλου, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Παράλληλα έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Γερμανίας, δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας, ένα FA Cup, δύο πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας.

Οι ομάδες στην Ισπανία αποφάσισαν την αύξηση του μισθού του προέδρου της La Liga, Τέμπας - Κατά της απόφασης η Ρεάλ Μαδρίτης
LA LIGA

17:58 - 24.10.2023

Οι ομάδες στην Ισπανία αποφάσισαν την αύξηση του μισθού του προέδρου της La Liga, Τέμπας - Κατά της απόφασης η Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ομάδες της La Liga αποφάσισαν να αυξήσουν τον μισθό του προέδρου της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, δύο σύλλογοι ήταν κατά και η μία από αυτές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον Ολυμπιακό, κατέγραψε 94 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας επίσης κατέγραψε 90 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία τέρματα. Τις περισσότερες συμμετοχές στην πολυετή καριέρα του, κατέγραψε στη Γερμανία και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού αγωνίστηκε 198 φορές με την φανέλα της, έχοντας 10 γκολ και δύο ασίστ συνολικά.