Φρίκη: 15χρονος ποδοσφαιριστής ξεψύχησε εντός γηπέδου έπειτα από αψιμαχίες με την αντίπαλη ομάδα – Παραδόθηκε ένας 14χρονος

Φρίκη: 15χρονος ποδοσφαιριστής ξεψύχησε εντός γηπέδου έπειτα από αψιμαχίες με την αντίπαλη ομάδα – Παραδόθηκε ένας 14χρονος

Δημήτρης Χούπης 18:04 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 19.09.2024

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου στην Παραγουάη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από αψιμαχία που είχε σε αγώνα με την αντίπαλη ομάδα.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος ενός 15χρονου ποδοσφαιριστή στην Παραγουάη μετά από αψιμαχία που είχε σε αγώνα με παίκτες από την αντίπαλη ομάδα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα Μέσα από τη Λατινική Αμερική λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης Νασιονάλ - Μποκερόν, ο Ισμαέλ Ντομίνγκες άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο μετά από τσακωμό που είχε.

Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν στον 15χρονο με τον λόγο ακόμα να μην έχει γίνει γνωστός. Ο προπονητής της Νασιονάλ, Λεονάρντο Βιτ, υποστήριξε ότι ο άτυχος νεαρός δέχτηκε αρχικά μια κλωτσιά στην πλάτη και αφού έπεσε στο έδαφος, οι αντίπαλοι συνέχισαν να τον κλωτσούν. «Ο δράστης ήταν παίκτης από την Μποκερόν», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προπονητή.

Οι Αρχές της περιοχής έχουν ξεκινήσει έρευνες γύρω από τον θάνατο του 15χρονου, ενώ την ίδια ώρα ένας 14χρονος είναι ο κύριος ύποπτος αφού παραδόθηκε στην αστυνομία. «Ο ύποπτος που δεν συμμετείχε στο παιχνίδι, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε στο θύμα», είναι τα λόγια του εισαγγελέα.

Μετά από μια αρχική αυτοψία, στην Παραγουάη αναφέρουν ότι ο νεαρός δέχτηκε πολλά χτυπήματα στην πλάτη, τον λαιμό και το κεφάλι. Αυτά τα χτυπήματα δημιούργησαν εσωτερική αιμορραγία με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να χάσει τη ζωή του ακαριαία.