Παρακάμερα Παναθηναϊκού: Η πωρωτική ομιλία του Αλόνσο, η έκρηξη, η αποθέωση και το πάρτι στα αποδυτήρια (vid)

Τετέ - Ζέκα

i

©Intime

Παρακάμερα Παναθηναϊκού: Η πωρωτική ομιλία του Αλόνσο, η έκρηξη, η αποθέωση και το πάρτι στα αποδυτήρια (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:12 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 30.08.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε ένα βίντεο με την παρακάμερα από τη μεγαλειώδη πρόκριση των «πράσινων» στη League Phase του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός ήταν... Panathinaikos στη ρεβάνς με τη Λανς και κατάφερε να προκριθεί στη League Phase του Conference League. Οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ των Φακούντο Πελίστρι και Τετέ, ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου ματς και θα δώσουν το «παρών» στη φάση των ομίλων της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δημοσίευμα την παρακάμερα της αναμέτρησης παρουσιάζοντας όλες τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο και που δεν απαθανάτισε η κάμερα της τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» θα μάθουν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων το μεσημέρι της Παρασκευής (30/8), καθώς η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 15:30.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!