Παραλογισμός με Σιδηρόπουλο και στη μέση ο Παναθηναϊκός

Παραλογισμός με Σιδηρόπουλο και στη μέση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει τον... τελικό του με τον Άγιαξ για το Europa League, αλλά ταυτόχρονα το όνομά του εμπλέκεται σε αξιοπερίεργες αιτιάσεις σαν του Αστέρα AKTOR που αποκάλυψε το Sportal.gr.

Για τον Παναθηναϊκό αυτό το διάστημα είναι άκρως απαιτητικό, διότι διακυβεύεται η ευρωπαϊκή του παρουσία τον χειμώνα. Ωστόσο, η σκέψη ή αιτίαση ή ό,τι άλλο είναι του ΑΣΤΕΡΑ AKTOR, δείχνει τι τον περιμένει και στη Stoiximan Super League.

Όπως αποκάλυψε το Sportal.gr, η επιλογή του Τάσου Σιδηρόπουλου ως διαιτητή του, κεκλεισμένων των θυρών, αγώνα του ΟΑΚΑ με το Τριφύλλι, δεν άρεσε καθόλου στους Αρκάδες. Τόσο που σκέφτονταν ή σκέφτονται, αν η ΚΕΔ δεν αλλάξει τον ορισμό να μην κατέβουν στον αγώνα. Φυσικά, αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες για τη συνέχεια αν υλοποιηθεί ως απόφαση.

Υποτίθεται ότι το ποδόσφαιρο βαδίζει σε μία νέα εποχής ενότητας και σύμπνοιας, που θα αποσυμπιέσει και το μείζον ζήτημα της βίας στα γήπεδα και θα βελτιώσει το κλίμα μεταξύ των συλλόγων και των παραγόντων τους. Ο Αστέρας AKTOR, εννοείται, έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται όταν αδικείται και να προστατεύει τα συμφέροντά του. Ο Παναθηναϊκός, όμως, τι να πει; Όταν, για παράδειγμα, αυτό το αίτημα ή η σκέψη αυτή έχει εκφραστή τον κ. Γιώργο Μποροβήλο, διαιτητή του περιβόητου αγώνα της Ριζούπολης;

Ο Παναθηναϊκός τι να πει όταν σπανίως εκφράζεται για τη διαιτησία, ακόμα και όταν αδικείται, με τον Σιδηρόπουλο να είναι ο ρέφερι στο ματς της Λεωφόρου με τον Αστέρα Τρίπολης στις 29 Ιανουαρίου 2022; Τελικό 0-1 το αποτέλεσμα, με πέναλτι του Μπαράλες στο 84', το οποίο... εφυήρε για υποτιθέμενη παράβαση του Φακούντο Σάντσες στον Ριέρα ο Έλληνας ρέφερι.

Μένει να φανεί αν ο Αστέρας AKTOR θα δώσει επίσημο χαρακτήρα στην αντίδρασή του, αν θα υλοποιήσει την απειλή να μην κατέβει και, μετά από αυτά, η ενδεχόμενη αντίδραση της ΚΕΔ. Με απόλυτο σεβασμό, πάντα, στο αίσθημα αδικίας που μπορεί να διακατέχει τις ομάδες, όπως στην προκειμένη περίπτωση τους Αρκάδες με τον κ. Σιδηρόπουλο. Και ο Παναθηναϊκός είχε ζητήματα με τον εν λόγω ρεφερί και μάλιστα σημαντικά, αλλά δεν έχει επιλέξει τον δρόμο της τοξικότητας και της πόλωσης.