Παρέδες: «Θα πάρω τον Ντιμπάλα μαζί μου στην Μπόκα Τζούνιορς»

Ο Ντιμπάλα και ο Παρέδες - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

Παρέδες: «Θα πάρω τον Ντιμπάλα μαζί μου στην Μπόκα Τζούνιορς»

Sportal newsroom 16:41 - 25.07.2024

Στόχο να πάρει τον Πάουλο Ντιμπάλα μαζί του στην Μπόκα Τζούνιορς έχει ο Λεάντρο Παρέδες,, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Το βλέμμα του στραμμένο στο μέλλον έχει ο Λεάντρο Παρέδες και αυτό περιλαμβάνει και τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ παραχώρησε δηλώσεις και σε αυτές αναφέρθηκε για τα μακροχρόνια πλάνα του.

Ο ίδιος, λοιπόν, τόνισε πως έχει σκοπό να τελειώσει την καριέρα στην Μπόκα Τζούνιορς αλλά δεν θέλει να το κάνει μόνος του. Μαζί του θέλει να πάρει και τον συμπατριώτη του και επιθετικό της Ρόμα, κάτι που τόνισε μιλώντας στην «Tutto Sport».

Το εγκαταλελειμμένο γήπεδο που φιλοξενούσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι πλέον εντελώς αγνώριστο (vid)
REST OF THE WORLD

08:46 - 23.07.2024

Το εγκαταλελειμμένο γήπεδο που φιλοξενούσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι πλέον εντελώς αγνώριστο (vid)

Ένα γήπεδο που κάποτε φιλοξενούσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι πλέον εντελώς εγκαταλελειμμένο - και αγνώριστο από τις παλιές του δόξες.

«Θα είναι δύσκολο να πείσεις τον Πάουλο. Δεν ξέρω αν θέλει να παίξει ξανά στην Αργεντινή. Είδαμε μαζί τον τελικό του Λιμπερταδόρες στο σπίτι. Ο γιος μου άρχισε να κλαίει και του είπα να μείνει ήρεμος ότι ο μπαμπάς θα επέστρεφε με τον θείο Πάολο», είπε σε πρώτο χρόνο ο 30χρονος και συνέχισε λέγοντας πως:

«Όταν έφυγα στα 18 είπα ότι ήθελα να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Αυτό είναι το όνειρό μου. Δεν βάζω προθεσμίες ή ημερομηνίες, ζω την καριέρα μου μέρα με τη μέρα. Ο Ρικέλμε μου είπε ότι δεν θα με πάρει τηλέφωνο, ότι μπορώ να επιστρέψω όποτε θέλω».

Λεάντρο Παρέδες και Πάουλο Ντιμπάλα είναι πολύ στενοί φίλοι αφού η συνύπαρξή τους στη Ρόμα αλλά και την Εθνική Αργεντινής τους έφερε κοντά. Στα social media έχουν μοιραστεί ουκ ολίγες φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους.

Η Ρόμα ετοιμάζει το νέο της γήπεδο και θα έχει κάτι που δεν έχει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη

Οι «τζιαλορόσι» σχεδιάζουν να φτιάξουν ένα εντελώς νέο στάδιο, το οποίο θα τους δει να αποχωρούν από το «Ολίμπικο» για πρώτη φορά από το 1953.

Η βασική φιλοδοξία είναι να χτιστεί ένα νέο γήπεδο, το οποίο στη Ρόμα αναμένουν να έχουν το μεγαλύτερο πέταλο στην Ευρώπη. Η σημερινή μεγαλύτερη κερκίδα στην Ευρώπη είναι η Südtribüne της Ντόρτμουντ στο «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» με χωρητικότητα 25.000 ατόμων.

Οι Ρωμαίοι στοχεύουν επίσης να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο του έργου και έχουν δεσμευτεί να κάνουν το στάδιο αμοιβαία επωφελές για τους υποστηρικτές της Ρόμα και τους πολίτες της πόλης της Ρώμης.

Η Ρόμα παρουσίασε το σχέδιό της σε εκπροσώπους της πόλης και του συμβουλίου της την Τρίτη, συμπεριλαμβανομένου του δημάρχου Γκουαλτιέρι και του επικεφαλής της πολεοδομίας Μαουρίτς Βελόσια. Παρόντες ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος της Ρόμα, Ράιαν Φρίντκιν και η διευθύνουσα σύμβουλος του συλλόγου Λίνα Σουλούκου. Ο σύλλογος ανέφερε ότι υπήρχε αμοιβαίος ενθουσιασμός για τον «καινοτόμο» χαρακτήρα του έργου.

«Ήταν τιμή μου να συναντηθώ με τον Δήμαρχο της Ρώμης, Ρομπέρτο ​​Γκουαλτιέρι, σήμερα και να παρουσιάσουμε το όραμά μας για το νέο γήπεδο», είπε ο Φρίντκιν σε δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Αυτό το εξαιρετικό γήπεδο δεν είναι μόνο ένα νέο σπίτι για την Ρόμα και τους φιλάθλους της, αλλά και ένα σημείο αναφοράς για όλους τους πολίτες της Ρώμης. Το νέο Curva Sud, που πρόκειται να γίνει το μεγαλύτερο πέταλο στην Ευρώπη, θα είναι ένα ισχυρό σημείο εστίασης, ενσωματώνοντας το πάθος και την ενέργεια των υποστηρικτών μας».