Παρί: Προπονήθηκε ο Εμπαπέ και ελπίζει για το ματς με την Μπάγερν

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Παρί: Προπονήθηκε ο Εμπαπέ και ελπίζει για το ματς με την Μπάγερν

Sportal newsroom 19:00 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 20.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της Παρί και φαίνεται πως θα προλάβει τον αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League, με την Μπάγερν.

Από την 1η Φεβρουαρίου απουσιάζει από τη δράση ο Κιλιάν Εμπαπέ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον μηρό, στη διάρκεια της αναμέτρησης της Παρί με την Μονπελιέ και αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι πως δεν θα προλάβαινε τον αγώνα με την Μπάγερν, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League.

Ανω κάτω τα αποδυτήρια της Παρί μετά την ήττα από τη Μονακό, σε έξαλλη κατάσταση ο Νεϊμάρ (vid)
LIGUE 1

11:54 - 12.02.2023

Ανω κάτω τα αποδυτήρια της Παρί μετά την ήττα από τη Μονακό, σε έξαλλη κατάσταση ο Νεϊμάρ (vid)

Η βαριά ήττα από τη Μονακό δεν έκανε καλό στους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, τους οποίους ο Λουίς Κάμπος δεν δίστασε να κρίνει για την απόδοσή τους. Σε έξαλλη κατάσταση ο Νεϊμάρ.

Ωστόσο, το ηθικό στο «στρατόπεδο» των Παριζιάνων αναπτερώθηκε, μιας και ο σούπερ σταρ της ομάδας ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της Κυριακάτικης προπόνησης, μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αυτή η εξέλιξη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, μαρτυρά πως η αποθεραπεία του ο Εμπαπέ βρίσκεται σε καλό δρόμο και εκτός απροόπτου ο Κριστόφ Γκατιέ θα τον έχει στη διάθεσή του το βράδυ της Τρίτης. Η επάνοδος του 24χρονου επιθετικού είναι αναγκαία για την Παρί, η οποία έρχεται από δυο σερί ήττες, με πρόσφατη αυτή που γνώρισε στην έδρα της Μονακό (3-1) για το πρωτάθλημα.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος επίσης επέστρεψε στις προπονήσεις, ωστόσο ατομικό ακολούθησε ο Λιονέλ Μέσι και αύριο θα προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.