Ανανέωσε ο Λουίς Ενρίκε με την Παρί Σεν Ζερμέν

Φωτ. IMAGO

Ανανέωσε ο Λουίς Ενρίκε με την Παρί Σεν Ζερμέν

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:29 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 17.10.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Λουίς Ενρίκε, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για δύο ακόμα σεζόν.

Είναι γνωστό ότι η σχέση του Λουίς Ενρίκε με τον διοικητικό ηγέτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι πολύ καλή. Και γι' αυτό, οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ εύκολα σε συμφωνία, προκειμένου ο Ισπανός τεχνικός να συνεχίσει τουλάχιστον άλλες δύο σεζόν στο Παρίσι. Μέχρι το 2027 συγκεκριμένα!

«Ο Λουίς Ενρίκε είναι ο καλύτερος», δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί, ενώ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Αντέρο Ενρίκε, ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι ένας τεράστιος, πολύ καλός και ιδιαίτερος προπονητής». Γενικότερα, το κλίμα στο Παρίσι είναι πολύ καλό για τον Ισπανό.

Ο Εμπαπέ είναι ήρεμος, η Ρεάλ επίσης και η Παρί Σεν Ζερμέν ίσως δεν θέλει το καλό του
LA LIGA

11:42 - 16.10.2024

Ο Εμπαπέ είναι ήρεμος, η Ρεάλ επίσης και η Παρί Σεν Ζερμέν ίσως δεν θέλει το καλό του

Η υπόθεση του Εμπαπέ, είναι το Νο1 αντικείμενο συζήτησης με την αναταραχή που έχει προκαλέσει από το πρωί της Τρίτης, αλλά από ότι φαίνεται, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήσυχη και δείχνει εμπιστοσύνη στον νέο της παίκτη.

Ο Λουίς Ενρίκε κατάφερε να κάνει μια εξαιρετική πρώτη χρονιά στην πόλη του φωτός. Η Παρί κατέκτησε το τρεμπλ: Ligue 1, Κύπελλο Γαλλίας και Super Cup το 2023-2024. Το Champions League παρέμεινε όνειρο, αν και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει βαρεθεί να λέει τους τελευταίους μήνες -πολύ περισσότερο μετά την αποχώρηση του Εμπαπέ- ότι σχηματίζει ομάδα και πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι το γκρουπ πέρα ​​από τον καθένα ξεχωριστά. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε τα θέματα του Εμπαπέ την περασμένη σεζόν και η «υπόθεση Ντεμπελέ» ενίσχυσαν τη θέση του στα μάτια των οπαδών και του διοικητικού συμβουλίου.