Αναυδος ο Λουίς Ενρίκε όταν είδε μόνο τέσσερις δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτοί έχετε απομείνει;» (vid)

Λουίς Ενρίκε

i

PrtScr

Αναυδος ο Λουίς Ενρίκε όταν είδε μόνο τέσσερις δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτοί έχετε απομείνει;» (vid)

Κώστας Τόπας 10:36 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

Αναυδος έμεινε ο Λουίς Ενρίκε όταν στη συνέντευξη Τύπου τον περίμεναν μόνο τέσσερις δημοσιογράφοι της Παρί Σεν Ζερμέν για να του κάνουν ερωτήσεις, αποδεικνύοντας πως η σχέση του Ισπανού με τους Γάλλους ρεπόρτερ δεν είναι και η καλύτερη...

Ο Λουίς Ενρίκε ξαφνιάστηκε. Το Σάββατο (28/10), παραμονές του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπρεστ (29/10, 14:00) για την 10η αγωνιστική της Ligue 1, ο προπονητής των Παριζιάνων παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου. Όταν έφτασε για να μιλήσει στα Μέσα ενημέρωσης, ο Ισπανός τεχνικός απογοητεύτηκε από το μικρό πλήθος που ήταν στην αίθουσα.

Συνολικά, τέσσερις δημοσιογράφοι ήταν παρόντες για να κάνουν ερωτήσεις στον Λουίς Ενρίκε.. «Θεέ μου, αυτοί είναι οι μόνοι δημοσιογράφοι που έχουν απομείνει;», είπε ο προπονητής της Παρί, απευθυνόμενος σε όσους κάθονταν στις πρώτες σειρές. «Τι έγινε; Τι είναι όλα αυτά; Μου κάνετε πλάκα;», συνέχισε ο Ισπανός.

Στην αρχή της σεζόν, ο Λουίς Ενρίκε έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να έχει αντικρουόμενες σχέσεις με τους δημοσιογράφους. Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα επιτέθηκε μάλιστα στο παρελθόν και σε ορισμένους ρεπόρτερ της ομάδας. Μάλιστα, την περίοδο που ήταν επικεφαλής της εθνικής Ισπανίας, ο Λουίς Ενρίκε διοργάνωνε μια συνάντηση στο Twitch, έναν τρόπο να παρακάμπτει τις συνεντεύξεις Τύπου.

Στο τέλος αυτής της συνέντευξης Τύπου, ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε να υπάρχουν περισσότεροι δημοσιογράφοι για τις μελλοντικές στιγμές.