Έρευνες στο σπίτι του ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έγιναν την Τετάρτη (5/7), μετά από καταγγελία για απαγωγή ενός Γάλλου επιχειρηματία.
Την Τετάρτη (5/7) το σπίτι του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε αντικείμενο ερευνών μετά από καταγγελία για την απαγωγή ενός επιχειρηματία. Συγκεκριμένα ένας σύμβουλος ανθρωπίνων δικαιωμάτων ισχυρίστηκε ότι κρατήθηκε χωρίς τη θέλησή του στο Κατάρ για πολλούς μήνες.
Η αναφορά αυτή έγινε γνωστή την ημέρα που η ομάδα του Παρισιού θα ανακοίνωνε τον Λουίς Ενρίκε ως νέο προπονητή. Καθώς ο Κελαϊφί είχε αργήσει να εμφανιστεί στην εκδήλωση για αρκετές ώρες. Μάλιστα οι ανακριτές πήγαν να περιμένουν τον ιδιοκτήτη του συλλόγου στο αεροδρόμιο για να λάβουν την έγκριση για αυτή τη διαδικασία.
Ένας εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο «άρχοντας» του ποδοσφαίρου του Κατάρ συνεργάστηκε με τις Αρχές και επέμενε ότι ο Κελαϊφί είναι το πραγματικό θύμα σε αυτή την περίπτωση.
Το λεγόμενο θύμα είναι ο Ταγιέμπ Μπεναμπντεραχμάν, ένας Γαλλοαλγερινός επιχειρηματίας που εγκαταστάθηκε στη Ντόχα τον Ιούνιο του 2019, καθώς προσλήφθηκε από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κατάρ ως σύμβουλος. Ο Ταγιέμπ λοιπόν αναφέρει πως εκείνη τη χρονιά τον είχαν απαγάγει για περίπου έξι μήνες σε μία μυστική φυλακή, όπου ανακρίθηκε για παράνομα έγγραφα που «βάραιναν» τον ιδιοκτήτη της Παρί.
Τελικά έφυγε από τη χώρα στα τέλη του 2020, αλλά αφού πρώτα υπέγραψε ένα πρωτόκολλο που του ζητούσε να κρατήσει μυστικό τα όσα έγιναν και να μην δώσει πουθενά αυτά τα έγγραφα.
14:56 - 02.07.2023
Ο Εμπαπέ βρέθηκε σε παραλία με την εντυπωσιακή Ρόουζ Μπέρτραμ και έπαιζε... Jenga!
Ο Κιλάν Εμπαπέ συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του, καθώς χαλαρώνει παίζοντας Τζένγκα με την σύντροφο του, Ρόουζ Μπέρτραμ στην παραλία στο Μαϊάμι.
Την περασμένη εβδομάδα ο Γάλλος ανακριτής ηγήθηκε της έρευνας στα γραφεία του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και δημάρχου της έβδομης περιφέρειας του Παρισιού, Ρασίντα Ντατί, καθώς και των δικηγόρων Όλιβερ Παρντό και Φρανσίς Ζπινέρ για πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση.
Όπως αναφέρει ο Ταγιέμπ, ο πρώην υπουργός ενήργησε ως ενδιάμεσος για να υπογράψει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας, η οποία ήταν ευνοϊκή στα συμφέροντα του Κατάρ.