Φαβορί για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λουίς Ενρίκε

Λουΐς Ενρίκε

i

Λουΐς Ενρίκε/©Intime

Φαβορί για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λουίς Ενρίκε

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:07 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 14.08.2024

Πρώτος στόχος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Λουίς Ενρίκε, σύμφωνα με τη γαλλική «Equipe».

Ο Λουίς Ενρίκε είναι άνεργος από τότε που έφυγε ως προπονητής της εθνικής Ισπανίας. Ωστόσο, εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.  

Σύμφωνα με τη γαλλική «L’Equipe», ο Ισπανός προπονητής είναι κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει την τεχική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά σαν προπονητής σε ομάδα από τότε που έφυγε από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν 2016/17. 

Ο Ενρίκε θα αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος αναμένεται να απολυθεί, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει το Champions League με τον γαλλικό σύλλογο. 

Παλαιότερα δημοσιεύματα έδειχναν ότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα ήταν ο νέος προπονητής της Παρί, αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι οι συνομιλίες είχαν διακοπεί μεταξύ των δύο πλευρών. 

Ο Ενρίκε κέρδισε το τρεμπλ, συμπεριλαμβανομένου του Champions League, στην πρώτη του σεζόν στη Μπαρτσελόνα και οι υπεύθυνοι της Παρί Σεν Ζερμέν θα ελπίζουν ότι μπορεί να έχει παρόμοιο αντίκτυπο στη γαλλική πρωτεύουσα. 

Επίσης η Παρί έχει προχωρήσει σε ορισμένες μεταγραφές, προκειμένου να ενισχυθεί ενόψει της νεάς χρονιάς όπως αυτές των Ασένσιο, Σκρίνιαρ, Κανγκ Ιν Λι και Ουγκάρτε