Έντονο «φλέρτ» της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κίμιχ

Τζόσουα Κίμιχ

i

©Intime

Έντονο «φλέρτ» της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κίμιχ

Γιάννης Λιβανός • 19:08 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Το μεταγραφικό μπαμ του χειμώνα θέλει να πραγματοποιήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όχι μόνο «γλυκοκοιτάζει» τον Κίμιχ αλλά απ' ότι φαίνεται έχει ήδη κάνει κρούση στην Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του παίκτη.

«Να ταράξει τα νερά» στο χειμερινο μεταγραφικό παζάρι θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» έχουν ήδη προσεγγίσει την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Τζόσουα Κίμιχ.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει βέβαια πως η προσπάθεια αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία, μια και ο παίκτης αποτελεί σημαντική μονάδα για την Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο οι ιθύνοντες της Παρί είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πείσουν την Μπάγερν να πουλήσει τον παίκτη.

Μάλιστα η πλευρά της γαλλικής ομάδας είναι έτοιμη να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει, προσφέροντας ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον 26χρονο δεξιό μπακ, Νόρντι Μουκιέλε, μαζί με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να πείσει την Μπάγερν να πει το «ναι».

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως οι διαπραγματεύσεις  μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει, την στιγμή που ο Κίμιχ θα καλοέβλεπε μία μεταγραφή σε διαφορετικό πρωτάθλημα. Η Παρί ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά τα εμπόδια της μεταγραφής και προς το παρόν η παραμονή του έμπειρου μέσου στη Γερμανία εξακολουθεί να είναι το πιθανότερο σενάριο.