Η ανατριχιαστική φωτογραφία από το χειρουργείο του Κιμπεμπέ

Πρεσνέλ Κιμπεμπέ

Η ανατριχιαστική φωτογραφία από το χειρουργείο του Κιμπεμπέ

Κώστας Τόπας 09:41 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 29.05.2024

Ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ μοιράστηκε στα κοινωνικά δίχτυα του την πλήρη έκταση της ρήξης του τραυματισμού του αχίλλειου τένοντα.

Ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ έχει σταθεί αρκετά άτυχος. Ο αμυντικός της Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε μήνες αναρρώνοντας μετά από σοβαρό τραυματισμό, επιστρέφοντας στην ομάδα του τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, ο 28χρονος αμυντικός επέστρεψε εσπευσμένα πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ξανά και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα του στις αρχές Ιανουαρίου. Παρά το γεγονός ότι είχε περιοριστεί σε μόλις τέσσερις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις όλη τη σεζόν, ο Γάλλος στόπερ μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες για να σηματοδοτήσει τον τίτλο της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1.

 «Ένα ακόμη τρόπαιο και ένα 50ο στην ιστορία της Παρί. Ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά γεμάτη με προσωπική ανάπτυξη. Υπάρχει ακόμα ένα τρόπαιο για να κερδίσουμε μαζί. Όλα τα εμπόδια ενισχύουν την αποφασιστικότητα κάποιου. Σας ευχαριστούμε όλους για την αμέριστη υποστήριξή σας», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ήταν μια φωτογραφία του πίσω μέρους του ποδιού του, μετά το χειρουργείου που είχε υποβληθεί.

«Ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ δείχνει την πραγματικότητα του πιο πρόσφατου τραυματισμού του... Υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα που τον κράτησε εκτός δράσης για 400+ ημέρες. Η φωτογραφία είναι το πίσω μέρος του ποδιού του όλο ραμμένο. Του στέλνω δύναμη», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Twitter.

«Οι ποδοσφαιριστές όταν επιστρέφουν από χειρουργεία κάνουν να φαίνεται σαν να μην είναι τίποτα, είναι τρελό! Γρήγορη ανάρρωση Κιμπεμπέ», συμπλήρωσε ένας άλλος.