Ο Αλ Κελαϊφί απαντά στον Μέσι: «Μέσι, με όλο τον σεβασμό, αλλά...»

Λιονέλ Μέσι

i

Photo by Julian Finney/Getty Images

Ο Αλ Κελαϊφί απαντά στον Μέσι: «Μέσι, με όλο τον σεβασμό, αλλά...»

Μαρία Δαλιάνη • 13:57 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:15 - 14.08.2024

Ο Λιονέλ Μέσι σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έδωσε στο κανάλι OLGA και στο κωμικό Μιγκέλ Γρανάδος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του στην πρώην ομάδα του Παρί Σεν Ζερμέν, για το γεγονός ότι δεν τον τίμησαν όπως έπρεπε μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Αλ Κελαϊφί να του απαντά.

Μπορεί ο Μέσι να αποχώρησε το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι ωστόσο, οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι τεταμένες.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ προκάλεσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις του καθώς, είχε υποστηρίξει πως ήταν ο μόνος από την εθνική Αργεντινής που δεν είχε την αναγνώριση που έπρεπε να έχει σαν Παγκόσμιος πρωταθλητής.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Υπάρχουν άνθρωποι που με παρακολουθούν πολύ καιρό και με ξέρουν ήδη. Όλοι αντιλαμβάνονται πότε είμαι χαρούμενος στο χορτάρι και πότε δεν είμαι.

Ήμουν ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα της εθνικής Αργεντινής που δεν είχε την αναγνώριση του παγκόσμιου πρωταθλητή από το σύλλογό του.

Ήταν κατανοητές οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί απέναντί μου. Ήμουν στην ομάδα που κέρδισε στον τελικό του Μουντιάλ, εμείς ευθυνόμασταν που δεν έγινε η Γαλλία παγκόσμια πρωταθλήτρια ξανά.

Αν και δεν πέρασα καλά στην Παρί, αναδείχτηκα παγκόσμιος πρωταθλητής εκεί. Όλα συμβαίνουν για έναν σκοπό»

Ο πρόεδρος της Παρί, Αλ Κελαϊφί, λίγες μέρες αργότερα μιλώντας σε γαλλικά ΜΜΕ θέλησε να δώσει τις δικιές του απαντήσεις με τον ιδιοκτήτη των παριζιάνων να λέει: «Ακούστηκαν πολλά, δεν ξέρω όμως τι έκανε και τι είπε. Όλοι είδατε ότι στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο στο οποίο δίναμε συγχαρητήρια στον Μέσι στην προπόνηση με σεβασμό όπως έπρεπε.

Είμαστε γαλλική ομάδα» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν μπορούσαν να το γιορτάσουν και στο γήπεδο δείχνοντας με αυτό τον τρόπο σεβασμό στους Γάλλους συμπαίκτες τους και στους φιλάθλους της ομάδας δεδομένου ότι η αντίπαλος ήταν η Γαλλία.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του ο Άλ Κελαϊφί αναφερόμενος στον Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε ότι συνεχίζουν να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση του ωστόσο ο Κιλιάν συνεχίζει να είναι μέλος της οικογένειας της Παρί και είναι πολύ περήφανος και για αυτόν αλλά και την συμπεριφορά που έχουν δείξει οι παίκτες της ομάδας.

Οπαδοί της Παρί απάντησαν στον Μέσι για όσα ισχυρίστηκε με ένα βίντεο που έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του (vid)
REST OF THE WORLD

09:40 - 23.09.2023

Οπαδοί της Παρί απάντησαν στον Μέσι για όσα ισχυρίστηκε με ένα βίντεο που έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του (vid)

Οι οπαδοί της Παρί μετά τις δηλώσεις του Μέσι που υποστήριξε ότι δεν τιμήθηκε όπως έπρεπε από την Παρί μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους φίλους της Παρί να το διαψεύδουν.

Επίσης, χαρακτήρισε τον Γάλλο Διεθνή τον καλύτερο παίκτη του κόσμου υποστηρίζοντας ότι του ανήκει η χρυσή μπάλα.