Μετά την «τεσσάρα» ήρθε και η «εξάρα» για την Παρί Σεν Ζερμέν

Φωτ. IMAGO

Μετά την «τεσσάρα» ήρθε και η «εξάρα» για την Παρί Σεν Ζερμέν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:40 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 23.08.2024

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει ασταμάτητη στην αρχή της σεζόν αφού μετά την Χάβρη και το 4-1 ήρθε το 6-0 κόντρα στη Μονπελιέ, για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έμεινε στο πάρτι της πρεμιέρας εναντίον της Χάβρης (4-1), αφού ακολούθησε η «εξάρα» εναντίον της Μονπελιέ, στη 2η αγωνιστική της Ligue 1. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπράντλει Μπαρκολά ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Μπράντλει Μπαρκολά έκανε μία υπέροχη ατομική ενέργεια και από καλή θέση σκόραρε για το 1-0. Ακολούθησε στο 24' ο Ασένσιο, ο οποίος υποδέχθηκε τη μπαλιά του Νέβες και ευστόχησε για το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Ενρίκε να... παίρνει μπρος στο δεύτερο.

Στο 53ο λεπτό, ο Ουσμάν Ντεμπελέ τροφοδότησε τον Μπαρκολά, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 58', ο Νούνο Μέντες τροφοδότησε τον Χακίμι και εκείνος σκόραρε για το 4-0. Έπειτα από 120 δευτερόλεπτα, ο Ζαΐρ Εμερί έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια και ευστόχησε για το πέμπτο γκολ της ομάδας του. Τη χαριστική βολή έδωσε ο Κανγκ Ιν Λι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ασράφ Χακίμι και σούταρε για το τελικό 6-0.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: