Ο 17χρονος Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι πήρε μεγάφωνο κι έγινε «ένα» με τους οπαδούς της Παρί (vids)

Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι

i

PrtScr

Ο 17χρονος Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι πήρε μεγάφωνο κι έγινε «ένα» με τους οπαδούς της Παρί (vids)

Κώστας Τόπας 08:43 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 14.08.2024

Μετά το τέλος του ντέρμπι με την Μαρσέιγ, ο 17χρονος Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι πήρε το μεγάφωνο κι οργάνωσε τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν, φωνάζοντας συνθήματα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε τη Μαρσέιγ για την έκτη αγωνιστική της Ligue 1. Οι πρωταθλητές πριν τη σέντρα ήταν έναν βαθμό πίσω από την αντίπαλό τους. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, λοιπόν, μπήκε αποφασισμένη στο ματς και καθάρισε το ντέρμπι με 4-0.

Μετά το τέλος του αγώνα εκτυλίχθηκε ένα όμορφο σκηνικό, με τον νεαρό Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι να παίρνει το μεγάφωνο και να οργανώνει τους οπαδούς της Παρί. Μπορεί να είναι το νεότερο μέλος της ομάδας, αλλά ο 17χρονος βρίσκεται ήδη στις καρδιές των υποστηρικτών των Παριζιάνων. 

Βασικός από την αρχή της σεζόν και την άφιξη του Λουίς Ενρίκε, ο νεαρός μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Παρί και πριν από μερικές εβδομάδες έγινε ο νεαρότερος που ξεκινά βασικός σε αναμέτρηση νοκ άουτ για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

Με αυτόν τον τρόπο πήρε το ρεκόρ που κατείχε από τη σεζόν 2019/2020 ένας άλλος συμπατριώτης του. Πρόκειται για τον Ραγιάν Σερκί της Λυών που είχε ξεκινήσει βασικός στον ημιτελικό με την Μπάγερν σε ηλικία 17 χρονών και 2 ημερών τη σεζόν 2019/2020.

Κόντρα στη Μαρσέιγ, ο Γουόρεν Ζαΐρ-Έμερι πήρε φανέλα βασικού, βγάζοντας, μάλιστα, το 90λεπτο κι άφησε γι' ακόμη μία φορά θετικές εντυπώσεις. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πανηγύρισε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, τη σπουδαία νίκη, κοντά στο πέταλο με τους οργανωμένους.