Τέλος ο Εμπαπέ: Αρνήθηκε την ανανέωση και η Παρί τον πουλάει!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/PrtScr

Τέλος ο Εμπαπέ: Αρνήθηκε την ανανέωση και η Παρί τον πουλάει!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:27 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 14.08.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του, σύμφωνα με την «Equipe».

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Κιλιάν Εμπαπέ, αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Equipe», ο άσος της ομάδας αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Είπε «όχι» ο Εμπαπέ και η Παρί τον... βγάζει στο σφυρί

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ έστειλε επίσημη επιστολή στην Παρί Σεν Ζερμέν σήμερα λέγοντάς τους ότι δεν θα ενεργοποιήσει, σε καμία περίπτωση, την επιλογή στο συμβόλαιό του για να παραμείνει έναν ακόμη χρόνο μέχρι το 2025. Πλέον, είναι πιθανό η Παρί Σεν Ζερμέν να επιδιώξει να πουλήσει τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι», τόνισε συγκεκριμένα στο δημοσίευμα της η γνωστή ιστοσελίδα.

Αυτό σημαίνει πως το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού εκπνέει το 2024, κάτι που βάζει σε προβληματισμούς τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας. Όπως αναφέρει το δημοφιλές Μέσο, οι άνθρωποι του κλαμπ - μετά από αυτή την εξέλιξη - εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του ακόμα και αυτό το καλοκαίρι.

Φυσικά, οι σκέψεις για πώληση προκύπτουν από το γεγονός ότι ο 24χρονος άσος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο «πικ» της καριέρας του και αν δεν πωληθεί σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο, τότε θα υπάρξει μεγάλη «χασούρα» αν φύγει τελικά την επόμενη χρονιά ως ελεύθερος. Στη... γωνία για την περίπτωση του περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν έχει σταματήσει λεπτό να τον παρακολουθεί, ενώ δεν είναι και λίγες οι αραβικές ομάδες που τον κοιτάζουν.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος τον περασμένο Μάιο είχε δηλώσει πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από το κλαμπ, λέγοντας συγκεκριμένα ότι: «Θα είμαι και τη νέα περίοδο στην Παρί, έχω συμβόλαιο και θα το τιμήσω. Είμαι χαρούμενος εδώ, νιώθω ότι έχω γίνει καλύτερος παίκτης και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα είμαι εδώ και θα είμαι χαρούμενος».