Με... σφραγίδα Μπαρκολά η Παρί ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Ρεν

Ο Μπαρκολά στο Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Με... σφραγίδα Μπαρκολά η Παρί ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Ρεν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:55 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 27.09.2024

Δίχως να... ιδρώσει προσπέρασε η Παρί Σεν Ζερμέν το εμπόδιο της Ρεν, της οποίας και επικράτησε με 3-1 στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Μέσα στο «Παρκ ντε Πρενς», η Παρί Σεν Ζερμέν δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και πήρε μία άνετη επικράτηση επί της Ρεν. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πανηγύρισε τη νίκη με 3-1, στο ματς της 6ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Το 1-0 έγινε από τον Μαρκίνιος μόλις στο 4ο λεπτό, ωστόσο το τέρμα αυτό δε μέτρησε ποτέ λόγω οφσάιντ. Στο 19' ο Χακίμι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και λίγο αργότερα ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Μπαρκολά, έκανε το 1-0. Ο ίδιος υποδέχθηκε μία πάσα στην άκρη της μεγάλης περιοχής και με ένα πολύ ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία πήγε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Εκεί ήρθε ένα ακόμα δοκάρι, με τον Μπαρκολά στο 58' να στέλενει την μπάλα στο δοκό. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Κανγκ - Ιν Λι πήρε το ριμπάουντ από αυτή την προσπάθεια και σκόραρε για το 2-0. Τη χαριστική βολή έδωσε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Χακίμι στο 68'. Το μόνο που κατάφερε η Ρεν ήταν να μειώσει σε 3-1, με τον Καλιμουεντό να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Βέβαια, στο 88' ο Σεϊντού μείωσε σε 3-2, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: