«Γλυκοκοιτάζει» τον Γκιμαράες της Νιουκάστλ η Παρί Σεν Ζερμέν

Μπρούνο Γκιμαράες

«Γλυκοκοιτάζει» τον Γκιμαράες της Νιουκάστλ η Παρί Σεν Ζερμέν

Στέλιος Βαρδάκης • 18:10 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Ένας από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως είναι ο Μπρούνο Γκιμαράες της Νιουκάστλ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ενισχυθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μία από τις θέσεις στις οποίες «ψάχνεται» είναι εκείνη του χαφ. Ένας από τους παίκτες που φαίνεται να έχουν σε προτεραιότητα οι άνθρωποι της Παρί είναι ο Μπρούνο Γκιμαράες.

Ο Βραζιλιάνος χαφ της Νιουκάστλ είχε κοστίσει στις «καρακάξες» ένα ποσό περίπου στα 40 εκατομμύρια τον Γενάρη του 2022 όταν τον αγόρασαν από τη Λυών. Μάλιστα οι εμφανίσεις που έκανε αυτό το διάστημα είχε ως αποτέλεσμα να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τη Νιουκάστλ τον περασμένο Οκτώβριο έως το καλοκαίρι του 2026, έχοντας και ρήτρα αποδέσμευσης στα 115 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γκιμαράες είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον προπονητή της Παρί, Λουίς Ενρίκε, που θα ήθελε πολύ να τον δει να έρχεται στο Παρίσι μέσα στον Γενάρη. 

Ο Σύμβουλος Ποδοσφαίρου της πρωταθλήτριας Γαλλίας πάντως, Λουίς Κάμπος, θεωρεί πολύ μεγάλο το ποσό της ρήτρας για να δοθεί για τον ποδοσφαιριστή, ενώ και η Νιουκάστλ από την πλευρά της δεν φαίνεται διαθέσιμη να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση του παίκτη με μικρότερο ποσό.

Ο Γκιμαράες τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει με την ομάδα από τη Βόρεια Αγγλία συνολικά 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με 1 γκολ και 3 ασίστ.